RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Norsk flagg og løver på nytt landslagsemblem

FOTBALLFORNYELSE: Landslagstrener Per-Mathias Høgmo, president Yngve Hallén og generalsekretær Kjetil Siem viste fredag fram forbundets nye logoer.
FOTBALLFORNYELSE: Landslagstrener Per-Mathias Høgmo, president Yngve Hallén og generalsekretær Kjetil Siem viste fredag fram forbundets nye logoer. Foto: Audun Braastad (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Se bilder her.

De to gullfargede løvene er plassert på toppen av flagget. I tillegg er «Norge» og «NFF» i blå skrift med på emblemet, som er omkranset av en gullkant.

På en pressekonferanse på Ullevaal stadion fortalte forbundsledelsen om merkevareprosjektet i NFF. I tillegg til nytt landslagsemblem ble også den nye NFF-logoen og nye kretslogoer presentert.

I 2008 fikk NFF massiv kritikk etter at det norske flagget ble byttet ut med et drageemblem på landslagstrøyen. To dager senere snudde NFF, og flagget kom tilbake på drakten. (©NTB)

NYTT EMBLEM: Norges fotballforbund (NFF) presenterte fredag ny logo og nytt design for landslagsdrakten


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere