RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Norsk fotballproff skadet seg på kjøkkenet

Foto: Privat
Sist oppdatert:
Må belage seg på to uker på sidelinjen.

Tore Reginiussen, som nå tjener til livets opphold i den danske Superligaklubben OB (Odense), må holde seg borte fra fotballen et par uker som følge av et tilsynelatende uskyldig uhell hjemme på kjøkkenet.

For en tid siden skar han seg i fingeren. Kuttet var såpass dypt at han måtte oppsøke klubbens sykestue for å bli lappet sammen. Men skaden viste seg å være verre enn som så.

Etter at det oppsto uventede komplikasjoner, måtte han tirsdag gjennomgå en operasjon i fingeren. Nå går han med hele hånda i gips, slik at bøyesenen i fingeren skal få nødvendig ro til å lege seg.

- Jeg håper jeg kan begynne å trene så smått i løpet av helga. I det minste løpe litt og leke meg med ballen. Men det er klart at jeg må holde meg unna kontakt med andre spillere, sier 25-åringen fra Alta til klubbens hjemmeside.

Et sted mellom 10 og 14 dager regner han med å være borte fra fotballen. Nå vel vitende om at ikke alt her i verden går som kniv i smør. (ANB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere