Norsk landslagsspiller må opereres

MÅ OPERERES: Omar Elabdellaoui må opereres for problemer med lysken.

MÅ OPERERES: Omar Elabdellaoui må opereres for problemer med lysken. Foto: Fabrizio Bensch (Reuters / NTB scanpix)

- Jeg har slitt med skaden over lengre tid, sier han til Nettavisen.

02.05.14 14:16

Eintracht Braunschweig- og den norske landslagsspilleren, Omar Elabdellaoui, må gjennomføre en operasjon for problemer med lysken, det forteller han til Nettavisen.

Unggutten forteller at det ikke er noen alvorlig skade.

- Restituasjonstiden er på rundt to til tre uker. Så jeg kan være i trening igjen med lagkameratene allerede to uker etter operasjonen, forteller han til Nettavisen.

Tøft slag
Nordmannens skade er et tøft slag for et hardt prøvet Braunschweig-lag som kjemper for å unngå nedrykk fra Bundesligaen.

Elabdellaoui forteller at han må stå over lørdagens viktige hjemmekamp mot Augsburg, men at han muligens kan spille den siste seriekampen om åtte dager, borte mot 1899 Hoffenheim.

- Skaden blir ikke verre om jeg spiller, men jeg klarer ikke gi alt når jeg spiller, så da er det liten vits. Jeg har fått behandling hele denne uken, og jeg skal prøve å trene med laget i neste uke, og forhåptenligvis rekker jeg den siste serierunden, fortsetter han.

- Jeg håper jeg rekker den siste kampen mot Hoffenheim, men jeg tviler, fordi det gjør ganske vondt, forteller han.

Operasjonen nordmannen må gjennomføre er ingen stor greie, skal vi tro landslagsbacken.

- De må klippe vekk noen nerver i lysken. Musklene i lysken presser mot nervene. Jeg har kjent til skaden hele sesongen, men det har ikke vært så vondt at jeg ikke har fått spilt. Mot Hertha i forrige serierunde fikk jeg en spryte i lysken før kamp som skulle redusere smertene.

- Det gikk fint under oppvarmingen, men jeg måtte gi megunderveis i kampen fordi det ble verre og verre, forteller han.

Kan vente
Elabdellaoui forteller at det er opp til ham selv om når operasjonen skal gjennomføres, men at han trolig vil vente til sesongen er over.

Elabdellaoui, som også er lagkamerat med Håvard Nielsen, tror laget har en god sjanse til å sikre 16.-plassen i Bundesligaen hvis de vinner minst én av de to siste seriekampene denne sesongen.

- Det er en viktig plassering. Da får vi play off-spill og muligheten til å overleve i Bundesligaen, forteller han.

Skaden til backen setter også landslagsspill mot Russland og Franrike i slutten av mai i fare for unggutten.Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.