RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Norsk scoringsfest i svensk oppgjør

SCORINGSFORM: Fredrik Torsteinbø leverte varene for Hammarby mot Åtvidaberg.
SCORINGSFORM: Fredrik Torsteinbø leverte varene for Hammarby mot Åtvidaberg. Foto: Tommy Ellingsen (NTB scanpix)
En annen nordmann nærmer seg nedrykk fra Allsvenskan.

ÅTVIDABERG - HAMMARBY 0-3:

Fredrik Torsteinbø scoret to ganger og hadde en målgivende pasning da Hammarby senket tabelljumbo Åtvadaberg på bortebane fredag kveld.

Den tidligere Sandnes Ulf-spilleren var nest sist på ballen da Mats Solheim ordnet kampens første mål elleve minutter etter pausen.

Backen Solheim har fortid i Sogndal og spilte hele kampen i forsvarsrekka til gjestene, i likhet med tidligere Strømsgodset-spiller Lars Sætra.

Dobbel på åtte minutter

Sju minutter etter ledermålet ordnet Torsteinbø 2-0 for Hammarby.

Samme mann punkterte oppgjøret med bortelagets tredje, assistert av den utleide Brann-spissen Jakob Orlov, med 18 minutter igjen av ordinær tid.

Samtlige Hammarby-scoringer ble altså satt inn av nordmenn. Også Jan Gunnar Solli spiller for stockholmsklubben, men telemarkingen ble værende på innbytterbenken hele kampen.

På vei ned

Bare syltynn teori hindrer at Åtvidaberg rykker ned fra Allsvenskan etter 0-3-tapet.

Tor Øyvind Hovda er et norsk innslag på Åtvidaberg. Han ble tildelt gult kort i kampen, men klarte ikke å hindre at klubben gikk på sitt 16. tap på 27 ligarunder.

Med med kun 15 poeng helt nederst etter er det mer eller mindre kjørt for dem. Med Falkenberg-seier senere i helgen er det over for bunnlaget. Åtvidaberg har sju poeng opp til Falkenberg på sikker plass. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere