RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

INGEN BOIKOTT: - Det er feilaktig at NTF oppfordrer til boikott av TV2. Det er imidlertid ikke naturlig å bidra til programmet FotballXtra slik TV2 praktiserer det nå, melder Norsk Toppfotball i en pressemelding torsdag kveld.
INGEN BOIKOTT: - Det er feilaktig at NTF oppfordrer til boikott av TV2. Det er imidlertid ikke naturlig å bidra til programmet FotballXtra slik TV2 praktiserer det nå, melder Norsk Toppfotball i en pressemelding torsdag kveld. Foto: Vegard Wivestad Grøtt (NTB scanpix)

Norsk Toppfotball: - Ingen boikott av TV 2

Sist oppdatert:
- Det er feilaktig at NTF oppfordrer til boikott av TV2, melder Norsk Toppfotball i en pressemelding.

Norsk Toppfotball skriver torsdag i en pressemelding at de ikke oppfordrer til en boikott av TV 2.

- Et enstemmig styre i NTF har oppfordret sine medlemmer til lojalt å støtte oppunder og følge de rettslige skritt som NTF og NFF ved Fotball Media har iverksatt for å sikre våre kommersielle rettigheter, skriver Norsk Toppfotball i en pressemelding.

I pressemeldingen presiserer Norsk Toppfotball at oppfordringen ikke gjelder TV 2 generelt.

- Det er feilaktig at NTF oppfordrer til boikott av TV2. Det er imidlertid ikke naturlig å bidra til programmet FotballXtra slik TV2 praktiserer det nå, og oppfordringen gjelder selvfølgelig ikke TV2 generelt.

- Styret presiserer at det er iverksatt ryddige, rettslige prosesser som løper i saken, og vil avvente utfallet av disse.

Før påske tok Fotball Media, som har solgt eliteserierettighetene til Discovery, ut stevning mot TV 2 for å stoppe målshow fra Eliteserien i FotballXtra. Nå oppfordres også spillere, trenere og ledere i norsk fotball til ikke å være gjester i Davy Wathnes program.

Forrige helg var Vålerengas Jonatan Tollås Nation gjest i FotballXtra, da han sonet karantene etter rødt kort mot Sandefjord.

John Arne Riise er blant de som i sosiale medier har sagt seg vil til å være gjest i programmet i framtiden, når aktive spillere og trenere oppfordres til ikke å være med.

Artikkelen oppdateres

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere