Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

«Norske» Fulham var nådeløse mot Newcastle

Foto: Pa Photos
Sist oppdatert:
Her er alt du trenger å vite om lørdagens Premier League-runde.

Norwich og Chelsea åpnet den 22. serierunden i Premier League lørdag ettermiddag. Storklubben fra London trengte tre poeng for å henge med i toppen, men de klarte ikke å overliste Norwich-forsvaret.

Les også:Ikke godt nok for Chelsea

EVERTON - BLACKBURN 1-1:
Det er sjeldendt man forbinder mål med Tim Cahill, men lørdag satt han inn kampens første mål for Everton etter mye klabb og babb inne i feltet.

Gjestene var helt på høyde med vertene gjennom hele kampen, men det skulle gå hele 72. minutter før David Goodwillie og Blackburn fikk utligningen.

Morten Gamst Pedersen sendte ballen inn i feltet og ble reddet på streken av Cahill, men Goodwillie styrte returen i mål med magen.

FULHAM - NEWCASTLE 5-2:
Bortelaget styrte den første omgangen på Craven Cottage og gikk fortjent opp i ledelsen mot et tamt Fulham-lag like før pause.

Men så sa det fullstending stopp.

Brede Hangeland og John Arne Riise spilte begge fra start og var med på å snu kampen i den andre omgangen. For etter Danny Murphy satte inn utligningen på straffen etter 53. minutter, var Clint Dempsey på plass og satt inn inn to raske scoringer like etter. Newcastle-forsvaret raknet utover i omgangen og etter 68. minutter fikk Bobby Zamora æren av å punktere kampen med lagets fjerde mål på straffen.

Like før kampslutt satte Hatem Ben Arfa inn en redusering for gjestene, før Clint Dempsey fikk avgjøre kampen med hattrick få minutter senere.

QUEENS PARK RANGERS - WIGAN 3-1:
Wigan yppet seg innledningsvis i kampen, men QPR tok kontroll på kampen utover i omgangen og etter 34 minutter satte Heidar Helguson inn kampens første mål til vertene.

Få minutter senere økte hjemmelaget ledelsen etter et fantastisk frispark av Akos Buzsaky.

Hugo Rodallega reduserte en gang for gjestene, men det var til liten nytte da Tommy Smith avgjorde kampen på et vakkert skudd fra 25 meter.

STOKE - WEST BROMWICH 1-2:
Stoke sin danske målvakt, Thomas Sørensen, fikk virkelig merke den kraftige vinden på Britannia Stadium lørdag kveld.

For mot slutten av den første omgangen skøyt James Morrison fra distanse i retning av Stoke-keeperen, men ballen forandret retning i vinden og gjorde at dansken klarte å rote ballen i nettmaskene.

Etter 86. minutter utlignet vertene med Cameron Jerome, men gjestene avgjorde kampen på overtid da Graham Dorrans satte inn et godt frispark fra rundt 17. meter.

SUNDERLAND - SWANSEA 2-0:
Sunderland åpnet friskt og fikk en oppskriftsmessig ledelse mot Swansea etter 15. minutter. Etter scoringen hevet bortelaget seg, men de klarte ikke å overliste Simon Mignolet i Sunderland-målet.

Swansea fortsatte å dominere i den andre omgangen, men det var Craig Gardner og Sunderland som satte inn kampens andre og siste mål like før slutt.

Dermed klatret vertene forbi gjesten på tabellen.

WOLVERHAMPTON - ASTON VILLA 2-3:
Hjemmelaget fikk en forferdelig start da Christophe Berra felte Darren Bent innenfor 16-meteren. Bent var sikker fra straffemerket og sendte gjestene i ledelsen etter elleve minutter.

Vertene hevet seg imidlertid mesterlig og utlignet med Michael Kightly like etter, mens David Edwards snudde kampen med sin 2-1 scoring like før hvilen.

Etter pausen kom bortelaget med Robbie Keane sterkt tilbake.

Først utlignet veteranen, før han i det 85. minutt sendte Aston Villa opp i en 3-2 ledelse.

Søndagens storkamper
Søndag venter to gigantoppgjør i Premier League. Serieleder Manchester City tar imot Tottenham (kl. 14:30), mens Manchester United gjester Arsenal og the Emirates (kl. 17:00).

HTML EMBED

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!