RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
MANGE: Neste uke samles 30.000 barn og unge på Ekebergsletta. Dette bildet er fra Norway Cups åpningskonsert i fjor.
MANGE: Neste uke samles 30.000 barn og unge på Ekebergsletta. Dette bildet er fra Norway Cups åpningskonsert i fjor. (Scanpix)

Norway Cup-konserten blir minnekonsert

Sist oppdatert:
Konserten den 30. juli blir en markering av de tragiske hendelsene som fant sted i Oslo og på Utøya.

Mandag offentliggjorde Norway Cup-ledelsen at Norway Cup avholdes som planlagt til helgen og neste uke, til tross for de tragiske hendelsene i Oslo og på Utøya.

«Norway Cup har fått polititillatelse til å gjennomføre årets arrangement og har i tett samarbeid og dialog med offentlige myndigheter, Norges Idrettsforbund og Norges Fotballforbund besluttet å gjennomføre årets turnering», opplyser generalsekretær Frode Kyvåg og styreformann Terje Lund i en pressemelding.

Dermed kan tusenvis av deltakere reise til Oslo som planlagt.

Tirsdag bestemte Norway Cup at konserten den 30. juli blir en markering av de forferdelige hendelsene som fant sted fredag.

- Norway Cup har etter den siste tids hendelser bestemt at konserten lørdag 30. juli blir en minnekonsert for ofrene etter terroren i Oslo og på Utøya, skriver Norway Cup og TV 2 i en pressemelding.

- Etter de grufulle hendelsene fredag 22. juli, endres nå programmet for konserten og TV 2 sender altså konserten direkte på TV 2 Nyhetskanalen, samt i opptak på TV 2. Artistlisten for konserten blir offentliggjort onsdag 27. juli, står det videre i pressemeldingen.

Programledere er Sarah Natasha Melbye og Øyvind Fjeldheim fra TV 2.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere