RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Notodden: – Urimelig erstatningssum

Notodden Fotballklubb mener pengebeløpene Jukka Sakari Hakala og Terje Reinertsen ble tilkjent i lagmannsretten, var altfor høye.

Oslo (NTB): Notodden vant første runde i tingretten, men i Agder lagmannsrett tok saken en ny vending. Hakala ble tilkjent 665.000 kroner i erstatning, mens Reinertsens erstatning ble satt til 261.000 kroner.

Les også: Skjebnesak for norsk fotball

For Notodden er pengebeløpet av stor betydning. Klubben mener lagmannsretten var i overkant hyggelige mot spillerne da erstatningssummen ble fastsatt.

– I tilfelle spillerne skulle få medhold, hvor mye penger skal det resultere i? Vi mener det er altfor høye erstatninger, sier Notodden-advokat Lars Holo til NTB.

NISO-leder Joachim Walltin er ikke så opptatt av størrelsen på beløpene, men presiserer at de er i henhold til lønnen spillerne skulle hatt resten av den opprinnelige kontraktstiden. Reinertsen hadde i utgangspunktet kontrakt til 30. november 2010, mens Hakala hadde kontrakt til 31. desember 2011.

– Det er ikke først og fremst summene vi tar hensyn til, men kontraktene. Men det (erstatningskravene) er en risiko klubben tar når den inngår en avtale, sier Walltin. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere