RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nærmere TV-avtale med Hauge

Sist oppdatert:
Etter 30 resultatløse møter kom Rune Hauge på banen, og plutselig er Norges Fotballforbund og Norsk Toppfotball nærmere enighet i striden om TV-avtale.

Norges Fotballforbund har i alle år forhandlet frem avtalen mellom norsk fotball og TV-selskapene. I fjor kom så Norsk Toppfotball på banen. De krevde å få ta over forhandlingsretten, men NFF står på sitt.

Det handler om mye penger - flere hundre millioner kroner.

Etter 30 resultatløse møter, hentet NFF inn Rune Hauge. Da ble det fart på sakene. Ifølge VG håper nå partene å oppnå enighet på et møte i neste uke. Først når det skjer, kan samtalene med TV-selskapene starte.

- Vi har gjort en avtale med Rune Hauge om å forhandle frem en ny TV-avtale, men ikke gått i detaljer, sier NFFs generalsekretær, Karen Espelund, til VG.

Rune Hauge skal ha fått om lag 20 millioner kroner for å forhandle frem forrige avtale - som som fikk flere norske fotballtopper til å reagere sterkt. Nå er Hauge likevel tilbake på ny.

Det er ikke kjent hva Hauge får for sitt engasjement denne gangen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere