RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ønsker å forlenge med Nordtveit

Foto: Scanpix
Sist oppdatert:
Nordmannen forhandler om ny kontrakt

Håvard Nordtveit og Borussia Mönchengladbach opplever gode tider i Bundesligaen, og ligger i skrivende stund på andreplass.

Nordtveit har vært på banen i alle 14 kamper så langt i sesongen, 10 av kampene har han spilt fra start.

Nå er klubben så fornøyd med nordmannen at de ønsker å forlenge med den tidligere Haugesund-, og Lillestrøm-spilleren, melder VG i tirsdagens papirutgave.

Nordtveits agent Jim Solbakken bekrefter overfor avisa at dialogen er i gang, til tross for at nordmannens kontrakt ikke løper ut før utgangen på 2012/2013-sesongen.

Landslagsspilleren har tidligere fortalt Nettavisen at han er meget fornøyd med tilværelsen i den tyske storklubben.

- Jeg stortrives. Før jeg kom hit, fikk jeg vite at det det er en familieklubb, men det synes jeg hørtes merkelig ut. Det viste seg at jeg tok feil, for i denne klubben er vi en eneste stor gruppe, og jeg har blitt tatt imot på en fantastisk måte. Jeg var også heldig som fikk ordnet meg hus sammen med samboeren min med en gang jeg kom hit, og det går i det hele tatt veldig bra her, sa han.

Lørdag er det duket for toppoppgjør i Bundesligaen, når Nordtveit og Borussia Mönchengladbach tar imot serieleder Borussia Dortmund til dyst på hjemmebane.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere