RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Scanpix/AP Photo/Maurilio Cheli

Ønsker Ronaldo velkommen til Chelsea

Sist oppdatert:
Chelseas spiss Eidur Gudjohnsen ønsker Real Madrid-stjernen Ronaldo velkommen til Stamford Bridge, til tross for konkurransen på laget det vil medføre.

Kjøper Chelsea Ronaldo, kan manageren velge å vrake blant toppspisser i førsteelleveren. Chelsea har fra før blant annet stjernespissene Eidur Gudjohnsen, Jimmy Floyd Hasselbaink, Adrian Mutu og Hernan Crespo i stallen.

Men Chelsea ønsker likevel å sikre seg Ronaldo fra Real Madrid foran neste sesong, og den brasilianske spissen har ved flere anledninger hintet om at han ønsker seg til Stamford Bridge. Og det bekymrer ikke Eidur Gudjohnsen.

- Hjertelig velkommen
Han ønsker gledelig Ronaldo velkommen til Chelsea. Gudjohnsen har tidligere spilt sammen med Ronaldo i PSV Eindhoven, og mener Real Madrid-stjernen vil bli en ypperlig tilvekst i Chelseas stall.

- Det er strålende nyheter for oss at en spiss som Ronaldo linkes til klubben, forteller Gudjohnsen til Chelsea TV.

Han ønsker Ronaldo hjertelig velkommen til London.

Spiller i toppklasse
- Signerer han for oss, vil vi få en spiller i toppklasse, og som fansen virkelig vil få underholdning av se, mener islendingen.

- Jeg har selv vært på treninger med Ronaldo, og han er en av de beste spillerne jeg har hatt gleden av å trene sammen med. I Chelsea ville han og Jimmy Floyd Hasselbaink utgjort en dødelig duo på topp, mener Eidur Gudjohnsen - uten å frykte for at han selv får mindre spilletid om Ronaldo blir Chelsea-spiller.

Mener du Chelsea bør kjøpe Ronaldo? Si din mening i kommentarfeltet under.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere