RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ønsket av Liverpool

Foto: Sara Johannessen / SCANPIX
Sist oppdatert:
- Jeg skal ramme inn brevet, sier Janne Stange.

To av jentene på det norske landslaget i fotball har fått mer å tenke på enn onsdagens avgjørende kvalifiseringskamp mot Island i Oslo.

Både Janne Stange og Isabell Herlovsen skal være ønsket av Liverpool, som for tiden ligger på sisteplass i engelske Super League med fem poeng etter tolv kamper.

- Det var utrolig gøy å få en slik henvendelse. Jeg skal ramme inn det brevet, men jeg har ennå ikke bestemt meg for hva jeg skal gjøre, sier Stange til VG.

Herlovsen sier til samme avis at hun er usikker på hvor bra nivået i England er. Hun forhandler med Lillestrøm om en forlengelse av kontrakten med romerikingene. Eli Landsem håper at duoen takker nei til Liverpool.

- Vi ønsker at vi skal få ut spillere, at de skal spille på et høyere nivå og ta med seg impulser hjem, men akkurat nå er jeg ikke sikker på om Liverpool er et steg opp, sier Landsem.

Norge vil med seier mot Island tirsdag kveld bli klar for EM i Sverige neste sommer.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere