RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Ned Alley/Scanpix

Nullen sprakk etter 557 minutter

Sist oppdatert:
Alexander Søderlund overlistet Kenneth Udjus.

SOGNDAL - HAUGESUND 1-1:

Før hjemmekampen mot Haugesund hadde Sogndal holdt nullen i tre hele kamper i sesonginnledningen.

Det skulle ta ytterligere 72 minutter og totalt over 350 spilleminutter før sogningene for første gang måtte se en ball passere egen målstrek.

Vertene kom klart best i gang på Fosshaugane Campus, og Malick Mane sørget for 1-0 allerede etter ti minutter.

Manes første
Den tidligere Sandefjord-spissen var framme på en retur og satte inn sitt første eliteseriemål for Sogndal.

Haugesund-målvakt Per Morten Kristiansen gjorde en svak utboksing på et frispark fra Ørjan Hopen og senegalesiske Mane fikk en enkel jobb med å score.

Samme Mane kunne doblet ledelsen da han fikk en ny mulighet like før sidebyttet.

Han valgte å avslutte fra vanskelig vinkel, da han burde spilt mot bakre stolpe der både Hopen og Henrik Furebotn hadde åpent mål.

Nullen sprakk
Etter pause var gjestene det førende laget på banen det meste av tiden. Derfor var det lite å si på at Alexander Søderlund satte inn utligningen med 18 minutter igjen av ordinær tid.

Sogndals keeper Kenneth Udjus forsøkte å stoppe en bakromspasning mot innbytter Michael Enge Haukås, men endte opp med å bokse ballen rett i beina på Søderlund.

Spydspissen svarte med å plassere inn en fortjent scoring. Dermed endte Udjus på 557 minutter uten baklengs. Det er ny rekord i Tippeligaen.

- Det betyr ikke så mye at jeg setter rekord. Det viktigste er tre poeng, og det får vi ikke. Det laget som scorer først her skal vinne, sier Kenneth Udjus ifølge TV 2.

FKH-midtstopper Martin Bjørnbak var nær ved å sikre alle poengene for gjestene med et godt frispark. Udjus reddet, og det endte med poengdeling. (Nettavisen/NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere