RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nullene sprakk på Goodison

Foto: AP/Scanpix
Sist oppdatert:
Everton hadde ikke tapt hjemme, mens Aston Villa sto med null trepoengere borte i år. Det forandret seg da lagene møttes lørdag.

Everton - Aston Villa 0-1: Alt talte for uavgjort da Aston Villa gjestet Everton i Premier League lørdag. Liverpool-laget har vært svært solide hjemme i år, og sto uten hjemmetap. Villa har vært den store uavgjortmesteren på bortebane i år, men hadde fortsatt ikke vunnet på fremmed gress.

Veteran
Villas superveteran Chris Sutton gjorde at nullene sprakk på Goodison Park, hans hodestøt i det 42. minutt ble kampens eneste mål.

- Det å vinne her i dag er stort for oss, spesielt siden vi tapte for Chelsea sist. Vi tok oss sammen, og spillerne var fantastiske, sier Villa-sjef Martin O'Neill til Sky Sports.

O'Neill går ikke av veien for å skryte av matchvinner Chris Sutton:

- Han var fantastisk. Chris er en solid midtspiss som bare kan bli bedre, vi vil se mye fra ham fremover.

Everton-spiss Andy Johnson burde puttet minst ett mål før hvilen. Den tidligere Crystal Palace-angriperen hadde to gode sjanser i første omgang. Blant annet så "alle" på tribunene ballen i mål da Johnson kom alene med Thomas Sørensen tre minutter på overtid, men det ville seg ikke for spissen.

Sjanser
Johnson var også frempå i andre omgang, og burde sammen med Lee Carsley sørget for utligning for David Moyes mannskap. Evertons måljag gjorde også at det åpnet seg rom for Villa - Stilian Petrov og James Beattie skapte gode muligheter for bortelaget.

0-1 sto seg likevel til full tid, og Martin O'Neill fortsetter å overbevise som Villa-manager. Birmingham-laget har kun tapt én av sine tolv første matcher, og ligger imponerende til på tredjeplass (21 poeng). Everton er nummer sju med 17 poeng.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere