RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Gorm Kallestad (Scanpix)

Ny avtale for landslagsspillerne

Sist oppdatert:
Norges Fotballforbund ble onsdag enig med landslagsspillerne om en markedsavtale for 2005. - Vi er svært fornøyd, sier generalsekretær Karen Espelund.

Landslagsspillerne og Norges Fotballforbunds forrige markedsavtale gikk ut 31. desember. Den avtalen ga spillerne en fast sum, 15 millioner kroner, for å stille opp for NFF over en fireårsperiode.

Dette ville ikke NFF fortsette med. I stedet ønsket NFF at kun de enkeltspillerne som blir brukt i reklamekampanjer skal få økonomisk belønning.

- Vi er fornøyd, begge parter. Når vi satte oss ned sammen, viste det seg at vi ikke sto så veldig langt fra hverandre, sier Claus Lundekvam til NTB.

Southampton-stopperen var sammen med Thomas Myhre spillernes representanter på onsdagens møte, hvor også NFFs markedsdirektør Ronny Aasland, administrasjonssjef Svein Rustad, Tom Fodstad i NFFs markedsavdeling og Silje Johannessen fra spillerorganisasjonen NISO deltok.

Spillergruppen skal nå gå en runde der fordelingsnøkkelen avklares.

- Dette kommer vi til å si noe om etter hvert, men det er litt tidlig nå, sier Lundekvam.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere