Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ny Ayew-scoring ga Swansea-seier

PANGSTART: Andre Ayew har fått en pangstart på Swansea-karrieren med scoring i sine to første kamper.
PANGSTART: Andre Ayew har fått en pangstart på Swansea-karrieren med scoring i sine to første kamper. Foto: Rebecca Naden (Reuters / NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Nysignering Andre Ayew med sitt andre mål på to kamper.

SWANSEA - NEWCASTLE 2-0:

Swansea kom klart best i gang hjemme mot Newcastle, og det tok ikke mer enn snaut ti minutter før Jonjo Shelvey presenterte sin strøkne pasingsfot. Engelskmannen med den skinnende issen serverte Bafetimbi Gomis, som så ut til å være på grensen til offside. Spissen tok seg god tid før han avsluttet fint forbi Tim Krul i Newcastle-målet.

Drømmestarten var et faktum, og bedre skulle det bli utover i omgangen.

Da det nærmet seg pause mistet Newcastle-back Darry Janmaat hodet. Med gult kort fra tidligere i omgangen valgte nemlig nederlenderen å ta et godt tak i trøya til en Swansea-spiller på vei framover. Det resulterte i gult kort nummer to, og dermed et veldig bratt fjell å bestige for Geordiene.

Ikke lenge etter hvilen skulle oppgaven bli nærmest umulig.

Jefferson Montero herjet på sedvanlig vis ute på venstrekanten, før han la ballen inn i feltet. Kula fant veien til Andre Ayews hode som fikk en forholdsvis enkel oppgave med å doble ledelsen fra fem meter.

Derfra og ut dreide det aller meste seg om hjemmelaget, og det var kun tilfeldigheter som gjorde at Garry Monks menn ikke økte ledelsen ytterligere.

- Vi dominerte kampen fra start til slutt. Det røde kortet påvirker dynamikken hos motstanderne, og vi kunne slappe litt av etter det, sa Swansea-manager Garry Monk, hvis motstykke Steve McClaren var deste mer skuffet.

- Vi lærte ikke så mye av dagens kamp annet enn at det er vanskelig å vinne med ti spillere, sa Newcastle-manager Steve McClaren etter kampen ifølge NTB.

- Jeg er ikke helt sikker på om det andre gule kortet var riktig, men vi visste at det var fare for det. Og vi gikk i fella, fortsatte McClaren, som nå helst vil konsentrere seg om oppgjøret mot Manchester United neste uke.

HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=NC8kFEuG8aLwhe5q437FXVXwfmnZB9ahE5GZsVwwXC8e-gGUp6Uhl51yeWKu9-JLN0JvxJYMCbMmB5H0v9AhnfZwNoTc57np6hv853PhUswWYrTNt6MA5w&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!