Ny bortefiasko for Glimt

Foto: Anders Vanderloock (Scanpix)

Bodø/Glimt har ikke vunnet på bortebane siden 12. juli i fjor.

09.05.10 20:50

MOSS - BODØ/GLIMT 2-1:

Laget fra nord tapte 2-1 mot Moss på bortebane, og gikk med det på sitt sjette strake tap på bortebane.

I Adeccoligaen denne sesongen har de ikke vunnet en eneste kamp utenfor Aspmyra Stadion. Sist gang de fikk med seg tre poeng fra en annen stadion var mot Lyn i Tippeligaen 12. juli 2009, da vant de 1-0. Etter det har de spilt ni kamper uten seier på bortebane.

Moss ligger på fjerdeplass med like mange poeng som Sogndal på plassen over.

Hjemmeseier
På Melløs Stadion var hjemmelaget friske fra start. Marius Gjestrumbakken satte inn det første målet etter en halvtimes spill. Tommy Edvardsen sendte ett klasseinnlegg i retning av Gjesterumbakken, som enkelt puttet ballen bak Jonas Ueland Kolstad.

I det 69. minutt økte Moss ledelsen til 2-0 ved Thomas Klaussen. Glimt fastsatte sluttresultatet til 2-1 ved Per Verner Rønning. På corner headet Rønning ballen i mål, men det var nok en keepertabbe mer enn noe annet.

Gjestene våknet til liv etter scoringen, men det var for sent, og Moss tok fortjent med seg tre poeng.

Målrik runde
Ellers ble det i Adeccoligaen scoret mange mål i den sjuende serierunden. Hele 33 mål ble produsert i den nest øverste divisjonen.

Fredrikstad klatret til tredjeplassen på tabellen med 1-0 over Strømmen. Lyn gikk på et kjempetap mot Løv-Ham. Kampen endte 4-1 til hjemmelaget. Dermed nærmer Oslo-laget seg nedrykksstreken.

Ranheim sikret seg tabelltoppen med 3-1 over Sandnes Ulf. Laget har nå 15 poeng, to mer enn Glimt.

I kampen mellom Alta og Sarpsborg ble det scoret åtte mål, fire til hvert av lagene. Bryne slo Mjøndalen hele 5-1. Også Follo sørget for festfotball med 4-0 over Tromsdalen. Sogndal, som har ambisjoner om opprykk, klarte bare 1-1 mot Nybergsund Trysil.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.