RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ny City-stjerne i politiavhør

(AFP/Scanpix)
Sist oppdatert:
Først Robinho. Nå er en lagkamerat tatt av politiet.

De vil bli verdens beste klubb, men Manchester City har fortsatt en lang, lang vei å gå. Ikke bare lugger det voldsomt på banen. Det ser ikke bra ut utenfor heller.

Forrige uke ble klubbens største stjerne, Robinho, arrestert etter et mistenkt sexoverfall. Nå er også Micah Richards, en av Englands aller største talenter, arrestert.

- Løslatt mot kausjon
20-åringen ble onsdag innbrakt av politiet i forbindelse med etterforskningen av et overfall på en mann i Hale, nær Altrincham, tidlig om morgenen på julaften. Ifølge Manchester Evening News hevder den forulempede 18-åringen at han ble overfalt utenfor en nattklubb i Ashley Road like etter midnatt.

- Vi kan bekrefte at en 20-åring er blitt løslatt mot kausjon fram til 8. april, og at etterforskningen fortsetter, sier en talsmann for politiet i Greater Manchester.

Manchester City sier i en kommentar at Richards ikke står tiltalt for noe, og at han benekter all forbindelse med saken.

- Vi kan også bekrefte at han var i et møte med politiet, og at han samarbeider med dem, sier en City-talsmann videre.

Ble tidenes yngste
I 2006 ble Richards tidenes yngste forsvarer på Englands A-landslag. Han ble født i Birmingham i 1988, men vokste opp i Leeds. Som unggutt spilte han for Oldham, før ferden gikk videre til Manchester City som 14-åring.

I 2005 debuterte han i Premier League, og ble kåret til årets unge spiller i klubben samme år.

I februar 2008 skrev han under på en ny 5,5 årskontrakt med klubben, men han har likevel blitt koblet til en rekke klubber under overgangsvinduet i januar. Det gikk så langt at han til slutt måtte avkrefte at han virkelig ønsket seg bort fra City.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere