RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ny D-dag for Rooney

Sist oppdatert:
Wayne Rooneys D-dag er flyttet frem én uke.

Forrige uke ble det kjent at Wayne Rooney ikke rekker Englands gruppespillskamper i VM. Han skulle så testes igjen 14. juni for å avgjøre om han i det hele tatt kunne delta i VM.

7. juni
Nå er D-dagen flyttet fra 14. til 7. juni, skriver BBC. Endringen skjedde etter et møte mandag formiddag mellom Alex Ferguson, Sven-Göran Eriksson og Manchester United og Englands leger.

Det betyr at Eriksson kan velge å ikke ta med Rooney til VM. Fristen for å bytte ut skadde spillere går nemlig ut på VMs åpningsdag, 9. juni.

Dermed blir Rooney heller ikke med den engelske troppen til Tyskland 5. juni. I stedet avventer man testene to dager etter.

Skulle det vise seg at Rooney ikke blir klar, kan Eriksson velge mellom Tottenhams Jermaine Defoe og Crystal Palace-spissen Andy Johnsen. Sistnevnte forhandler nå med Everton om en overgang.

Skadet mot Chelsea
Rooney pådro seg et ankelbrudd da Manchester United røk 0-3 for Chelsea i slutten av april, og har kjempet for å bli frisk helt siden det. Spørsmålet er altså om VM kommer for fort for superspissen. Og skulle han rekke det, i hvilken form vil han da være? Trener Sven-Göran Eriksson har tidligere uttalt at han er villig til å vente helt til en eventuell finale på Rooney, men nå får han sjansen til å ombestemme seg 7. juni.

England møter Sverige, Paraguay og Trinidad i VM. Laget møter Ungarn og Jamaica i sine to siste treningskamper før VM er i gang.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere