Ny flause av Hodgson

Foto: AFP PHOTO/BEN STANSALL

Snakket åpenlyst om England-stjerne da han tok t-banen i London.

04.10.12 23:32

Englands landslagssjef Roy Hodgson er i hardt vær.

Torsdag melder Daily Mail at Hodgson åpenlyst har diskutert fremtiden til Rio Ferdinand med passasjerer han traff på t-banen i London. Og det var ikke positive spådommer Hodgson hadde å by på.

- Landslagskarrieren til Ferdinand har nådd slutten. Han er 34 år og har ikke spilt for England på lang, lang tid, skal Hodgson ha sagt til interesserte passasjerer.

- Skulle ikke sagt det
På en pressekonferanse torsdag ble Hodgson stilt til veggs av de engelske journalistene.

- Selvsagt sa jeg ikke at Rios karriere er over. Etter hva jeg husker, snakket jeg med mange personer på t-banen, og én fyr spurte meg om Rio ville bli tatt ut i min neste tropp. Jeg tror kanskje at jeg svarte «nei, det tror jeg ikke», men det var også alt, sier Hodgson ifølge BBC.

- Men jeg skulle ikke ha sagt det, og jeg ber om unnskyldning for det, fortsetter Hodgson, som også beklager overfor Ferdinand.

Torsdag tok han ut England-troppen til de neste EM-kvalikkampene, og der ble Ferdinand nok en gang utelatt.

Klikk på bildet for å forstørre.

- Det er på grunn av de samme årsakene som tidligere. Vi har andre spillere, jeg utelukker på ingen måte at han kan komme tilbake, sier han.

Landslagssjefen kommer imidlertid ikke til å slutte å bruke t-banen som fremkomstmiddel når han er i London.

- Det er den beste måten å reise på, og jeg vil heller ha samtaler med folk enn å sitte der med munnen lukket for enhver pris. Men jeg har lært av dette, og jeg har betalt prisen. Jeg håper ikke folk blir fornærmet hvis jeg ikke svarer på spørsmål neste gang, sier han.

Tabbenes mann
Roy Hodgson har gjort det til en vane å tråkke i salaten etter at han tok over jobben som England-manager.

Da han presenterte sin første landslagstropp, ble han spurt om å begrunne hvorfor han hadde inkludert Arsenal-talentet Alex Oxlade-Chamberlain.

Det skar seg for den ferske landslagssjefen.

- Han er en veldig, veldig spennende spiller. Han har vist noen prestasjoner som har gjort kraftig inntrykk på meg, blant annet da han spilte for Arsenal mot Milan på Emirates i år. Jeg var der og så hvordan han tok seg av (Andrea) Pirlo og (Massimo) Ambrosini sentralt på midtbanen, sa Hodgson ifølge Manchester Evening News.

Problemet var bare at verken Pirlo eller Ambrosini spilte den kampen. Faktisk så spiller Pirlo for Juventus, og Ambrosini var ikke engang i troppen.

Trolig er tabben på t-banen til mer bekymring for den sagnomsuste manageren.

Mest lest på Nettavisen nå:

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.