*Nettavisen* Sport.

Ny fotballkrig på Sørlandet

Start-trener Bård Wiggen har ingen tro på at Mandalskameratene blir blant de fem beste i 1. divisjon kommende sesong. Dermed er den verbale fotballkrigen igang igjen på Sørlandet.

02.02.05 09:55

Et reservepreget Start-lag spilte 2-2 mot Mandalskameratene tidligere i uka. Starts assistenttrener Bård Wiggen var overhodet ikke imponert over MK, og sa klart fra om det. Ifølge Fædrelandsvennen har han ingen tro på at 1. divisjonslaget blir blant de fem beste i sin divisjon. Det får MK-trener Svein Hansen til å se rødt.

- Det virker som Wiggen bruker enhver mulighet til å rakke ned på MK. Han bør rett og slett holde kjeft, sier Hansen til Fædrelandsvennen.

Han synes det virker som om Start-treneren fortsatt er bitter for at Hansens MK slo Start tre ganger da Wiggen var hovedtrener for klubben i 2003. Hansen reagerer også kritisk på Wiggens uttalelser om MKs unge spillere.

- Som toppspillerutvikler har han et ansvar for regionens landslagsaktuelle spillere. Han er også assistenttrener på G19-landslaget og bør tenke seg mer om før han uttaler seg negativt om unge talenter på Agder, sier Hansen videre.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.