RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ny hederspris til Luis Suarez

NY PRIS: Luis Suarez høster mer hender og ære.
NY PRIS: Luis Suarez høster mer hender og ære. Foto: Owen Humphreys (PA / NTB scanpix)
- Han får pulsen til å slå raskere.

Luis Suarez ble mandag tildelt den prestisjetunge «Football Writers Associations Footballer of the Year». Prisen deles ut av britiske journalister.

Liverpool-spissen har vært i storform denne sesongen og en viktig grunn til at Anfield-klubben fortsetter henger med i kampen om gullet i Premier League.

Suarez fikk 52 prosent av stemmene og vant foran lagkompis Steven Gerrard og Manchester Citys Yaya Toure. Prisen deles ut i London, 15. mai.

Gareth bale vant prisen i fjor, mens Robin van Persie vant i 2012.

Suarez har allerede vunnet prisen årets spiller stemt fram av medspillerne.

- De som har vært så heldige å jobbe under en kamp der Luis Suarez har vært involvert, har opplevd noe helt spesielt, sier Daily Mails Andy Dunn.

Han er styreformann i foreningen som har gitt Suarez prisen.

- Han jobber hardt og kan gjøre det helt utrolige. Det er en uimotståelig kombinasjon. Ta i tillegg med det geniale han kan gjøre og de flotte avslutningene, så har du en spiller som får pulsen til å slå raskere, sier Dunn.

Liverpool ligger foreløpig på andreplass i Premier League, like mange som Manchester City. De røde har dårligere målforkjsell enn de lyseblå.

Liverpool møter Crystal Palace til kamp mandag kveld og møter Newcastle i siste runde. City har igjen Aston Villa og West Ham, begge hjemme.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere