*Nettavisen* Sport.

Ny jobb for Bryan Robson

Foto: AFP/ Scanpix

Kan bli landslagstrener frem til VM 2014

Tidligere England-kaptein Bryan Robson har inngått en avtale om å bli landslagstrener for Thailand. Han reiser til Thailand i neste uke for å diskutere kontraktsdetaljene, sier landets fotballpresident, Worawi Makudi fredag.

Nyhet: Spill Lotto og Tipping på mobilen

Hvis det blir noe av avtalen, vil den tidligere Manchester United midtbanemannen styre det thailandske fotballlaget frem til VM i 2014.

- Robson er interessert og har inngått en intensjonsavtale om å bli vår trener. Han vil komme hit og diskutere kontraktsbetingelsene. Han er et stort navn og vi tror han kan bidra med å forbedre den thailanske fotballen, sier Worawi til Reuters.

Hvis Robson tar over, vil han erstatte den tidligere engelske landslagsspilleren Peter Reid, som avsluttet avtalen med thailenderne tidligere i september, etter bare et års regjeringstid.

Reids kontrakt var verdt rundt 9,5 millioner kroner i året, hvor lønningen var delvis støttet av det engelske fotballforbundet. Reid sluttet i jobben ettersom det thailanske fotballforbundet (FAT) ikke godtok at han samtidig jobbet som assistentmanager for Stoke City.

52-årige Robson har tidligere vært sjef for Middlesbrough, Bradford, WBA og Sheffield United.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag