*Nettavisen* Sport.

Ny jobb for Bryan Robson

Foto: AFP/ Scanpix

Kan bli landslagstrener frem til VM 2014

Tidligere England-kaptein Bryan Robson har inngått en avtale om å bli landslagstrener for Thailand. Han reiser til Thailand i neste uke for å diskutere kontraktsdetaljene, sier landets fotballpresident, Worawi Makudi fredag.

Nyhet: Spill Lotto og Tipping på mobilen

Hvis det blir noe av avtalen, vil den tidligere Manchester United midtbanemannen styre det thailandske fotballlaget frem til VM i 2014.

- Robson er interessert og har inngått en intensjonsavtale om å bli vår trener. Han vil komme hit og diskutere kontraktsbetingelsene. Han er et stort navn og vi tror han kan bidra med å forbedre den thailanske fotballen, sier Worawi til Reuters.

Hvis Robson tar over, vil han erstatte den tidligere engelske landslagsspilleren Peter Reid, som avsluttet avtalen med thailenderne tidligere i september, etter bare et års regjeringstid.

Reids kontrakt var verdt rundt 9,5 millioner kroner i året, hvor lønningen var delvis støttet av det engelske fotballforbundet. Reid sluttet i jobben ettersom det thailanske fotballforbundet (FAT) ikke godtok at han samtidig jobbet som assistentmanager for Stoke City.

52-årige Robson har tidligere vært sjef for Middlesbrough, Bradford, WBA og Sheffield United.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Annonsebilag