*Nettavisen* Sport.

Ny jobb for Fjørtoft

- Jeg ser frem til å jobbe med landslagssjefen, sier han.

Jan Åge Fjørtoft er ansatt som internasjonal rådgiver for Per-Mathias Høgmo og det norske landslaget.

Den tidligere landslagsspissen kommer til å jobbe tett med landslagssjefen og sammen er målet å markedsføre og utvikle landslaget.

47-åringen, som kommer til å fortsette sitt arbeid i Handshake for Peace og Team Norway, ser fram til å jobbe tettere opp mot A-landslaget.

- Siden jeg debuterte for Norge i 1986 har landslaget betydd mye for meg. Jeg ser fram til å jobbe med landslagssjefen og det prosjektet han har starta. Jeg ser også fram til å styrke de relasjoner som er avgjørende for at vi skal utvikle et landslag som får resultater og som Norge kan være stolt av, sier Fjørtoft i en pressemelding fra NFF.

Den tidligere Bundesliga- og Premier League-proffen håper å kunne bidra til at landslagsspillerne kan takle utfordringer på og utenfor banen.

- Flere av våre landslagsspillere har sitt daglige virke i utlandet, og jeg mener det er viktig at miljøet rundt landslaget bidrar til støtte og kunnskap slik at spillerne skal være best mulig forberedt til å takle alle utfordringer, sier Fjørtoft.

Landslagssjef Per-Mathias Høgmo gleder seg til å samarbeide med Fjørtoft.

- Jeg ser fram til å samarbeide med Jan Åge. Vi har jobbet sammen på ulike områder tidligere. Hans engasjement og internasjonale nettverk vil være nyttig i vårt arbeide med å utvikle landslaget, sier Høgmo.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag