RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
NY JOBB: Carles Puyol la opp som fotballspiller etter årets sesong. Nå får han en rolle som assisterende sportssjef i Barcelona.
NY JOBB: Carles Puyol la opp som fotballspiller etter årets sesong. Nå får han en rolle som assisterende sportssjef i Barcelona. (Ap)

Ny jobb for Puyol

36-åringen la skoene på hylla etter årets sesong.

Etter å ha spilt hele sin karriere i Barcelona-drakta la Carles Puyol skoene på hylla ved sesongslutt.

Midtstopperen går nå over i en rolle som assisterende sportssjef i den spanske storklubben, melder Barcelona på sine hjemmesider. Den tidligere landslagskeeperen Andoni Zubizarreta fungerer i dag som sportssjef.

- Jeg vil takke FC Barcelona for alt klubben har gitt meg og for denne sjansen som jeg får nå. Jeg skal gjøre mitt beste, spesielt for å lære mye. Jeg har alltid spilt fotball og forsøkt å prestere så godt som mulig. Jeg vil gjøre det samme i denne jobben, sier Puyol.

Også Zubizarreta gleder seg til å ønske den tidligere midtstopperen hjertelig velkommen til hans nye jobb.

- Vi kommer til å få nytte av all hans erfaring. Vi vil at folk skal innse hvor mye han kan. Han blir en assistent i sportsavdelingen og kommer til å jobbe med meg i klubbprosjekter, både internt og eksternt, sier Zubizarreta.

Carles Puyol har spilt 593 kamper for Barcelonas A-lag og scoret 18 mål. Han har vunnet La Liga seks ganger og cupen ved to anledninger. I tillegg har han tre Champions League-triumfer på CV-en.

Med det spanske landslaget har han vunnet både EM og VM.Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere