*Nettavisen* Sport.

Ny kjempesmell for Liverpool

Foto: AFP/Scanpix

Fernando Torres ute i lang tid.

14.01.10 18:00

Hvor mange nedturer må vi tåle? Det spørsmålet stiller kanskje Liverpool-fansen seg. Ute av Mesterligaen. Hektet av i serien og onsdag slått ut av FA-cupen av Reading.

Men torsdagen ble ikke noe bedre.

Må opereres
Torsdag kom beskjeden om at Fernando Torres er ute av spill i seks uker etter sin kneskade mot Reading. Det betyr at spanjolen trolig først er tilbake på banen i mars igjen.

- Fernando må opereres, og er trolig ute i seks uker, skriver Liverpool på sin nettside.

Men det stopper ikke der.

- Steven Gerrard er ute i to uker med sin hamstring-smell, mens Yossi Benayoun pådro seg brist i et ribbein. Han er ute i 3-4 uker, skriver Liverpool.

Og for å ta Liverpools kommende kamper i serien: Stoke, Tottenham, Wolverhampton og Bolton i januar. Så Everton, Arsenal, Manchester City og Blackburn i februar. I februar møter de også rumenske FC Unirea Urziceni hjemme og borte i Europa League.

Trioen mister helt sikkert kampene mot Stoke, Tottenham og Wolverhampton, men Liverpool håper å ha Gerrard tilbake i spill igjen mot Bolton. Torres mister imidlertid også storkampene mot Everton, Manchester City og Arsenal i februar.

Kjøper likevel?
Tidligere i januar har engelske aviser bortimot fastslått at Benitez ikke får mer enn Maxi Rodriguez og muligens en annen spiller på lån i januar. Spørsmålet er hva som nå gjøres. Finnes det likevel midler til å forsterke med og som kan redde sesongen?

Liverpool er uansett nede på 7. plass i Premier League, og risikerer å gå glipp av neste års Mesterliga-spill hvis de ikke raskt får på plass en seiersrekke.

PS. Bookmakerselskapet Ladbrokes satte torsdag ned oddsen på at Liverpool-manager Rafael Benítez blir den neste som må gå i Premier League. Oddsen sank fra 7,0 til 4,5. Hulls Phil Brown og Portsmouths Avram Grant er imidlertid fortsatt foran spanjolen.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.