RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Getty Images / All over Press

Ny klubb for Cassano

Sist oppdatert:
Klubbnomaden flytter på seg igjen.

Etter at Antonio Cassano forlot moderklubben Bari i 2001, har urokråka vært innom Roma, Real Madrid, Sampdoria, AC Milan og Inter.

Nå flytter 30-åringen på seg igjen og denne gangen er det Parma som skal bli hans neste arbeidsgiver.

Først var det meningen at både Cassano og Matias Silvestre skulle lånes ut fra Inter til Parma, i bytte mot at Inter fikk kjøpe kjøpt 50 prosent av rettighetene til Ishak Belfodil.

Da Silvestre nektet å flytte til Stadio Tardini, ble i stedet Cassanos kontrakt gjort til en permanent avtale.

Belfodil går altså motsatt vei og signerer en femårskontrakt med Inter.

Cassano vil trolig skrive under på en treårskontrakt, som inkluderer bonuser dersom han blir tatt ut i Italias tropp til VM neste år.

- Jeg er stolt over å kunne si at Cassano er Parma-spiller. Han kommer til å bruke draktnummer 99 hos oss, sier Parma-direktør Pietro Leonardi til Sky Italia.

- Jeg regner med at det er mange som er klare til å ta imot ham på den offisielle presentasjonen i morgen, sier han videre.

Cassano har vært borti mange kontroverser gjennom sin karriere og senest i februar skal lagkameratene ha vært nødt til å skille ham fra Andrea Stramaccioni for å unngå slåsskamp.

Under en pressekonferanse under EM i fjor skapte han overskrifter igjen da han uttalte at han håpet at det ikke var homofile spillere i troppen til Italia.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere