*Nettavisen* Sport.

Ny klubb for Dunne

Foto: Ian Kington (AFP/Scanpix)

Forlot Aston Villa etter forrige sesong.

Queens Park Rangers henter inn en stopperveteran i jakten på en ny tilværelse i Premier League. Mandag ble 33-årige Richard Dunne klar for klubben.

Den irske forsvarsspilleren ble frigitt av Aston Villa etter forrige sesong. Tidligere har han spilt for Everton og hele ni sesonger i Manchester City. Nå er han klar for å ta steget ned én divisjon til QPR.

Dunne er manager Harry Redknapps annet kjøp for sesongen. Han har tidligere forsterket laget med den 26-årige backen Danny Simpson. Fra før er QPR kjent for å hente inn erfarne, men gjerne noe avdankede spillere.

- Jeg har spilt i mesterskapsserien tidligere og vant den med Manchester City. Forhåpentligvis vil erfaringen min gagne laget utover i sesongen. Dette blir en bra utfordring for meg, sa Dunne og la til at han gledet seg til å spille under Redknapp.

I det to siste sesongene i Villa slet midtstopperen stadig med skader. Redknapp avslørte at QPR har lagt inn en klausul i kontrakten som sier at den kan annulleres dersom Dunne ikke holder seg frisk.

- Han hadde åpenbart skadeproblemer sist sesong, men det er en enighet om at kontrakten kan avsluttes dersom han bryter sammen. Han tror selv det skal gå bra, og om han ikke får nye problemer, har vi bare hentet en veldig, veldig god midtstopper, sa QPR-manageren. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag