RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ny landskamp utenfor Oslo

UT AV OSLO: Norge og Moa møtte Skottland i Molde i fjor høst. I sommer kommer De forente arabiske emirater på besøk til Stavanger.
UT AV OSLO: Norge og Moa møtte Skottland i Molde i fjor høst. I sommer kommer De forente arabiske emirater på besøk til Stavanger. Foto: Svein Ove Ekornesvåg (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Per-Mathias Høgmos menn tar imot De forente arabiske emirater.

Fotballandslaget skal møte De forente arabiske emirater til landskamp i Stavanger 27. august.

Det opplyste Norges Fotballforbund torsdag.

- Vi gleder oss til å spille i Stavanger, og samle de beste og mest spennende spillerne i eliteserien til ligalandskamp mot Emiratene. Det er viktig å få sett de hjemlige spillerne i en internasjonal kamp før EM-kvalifiseringen starter til høsten. Dette er et fint utstillingsvindu, og de får muligheten til å melde seg på i kampen om en landslagsplass, sier landslagssjef Per-Mathias Høgmo.

Det er tiende gang en herrelandskamp i fotball spilles i Stavanger. Nå venter «oljelandskamp». Emiratene er rangert som nummer 67 på FIFAs ranking.

Billettene koster 200 kroner (langside) og 150 kroner (kortside) for voksne. Barn betaler 50 kroner.

- Viking er glad for å kunne presentere det norske ligalandslaget live på Viking Stadion. Kampen blir det tiende landslagsoppgjøret for herrer i Stavanger. Og det skjer på et stadion som feirer sine første ti år, og som er vesentlig fornyet, sier administrerende direktør i Viking, Arne Larsen Økland. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere