RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ny målfest med Paderborn?

Johannes Wurtz
Johannes Wurtz
Sist oppdatert:
Tyske Paderborn er ute etter å vinne fire på rad når de i kveld får besøk av tabelljumbo Ingolstadt.

Sportspills meny fredag:
V4 Rättvik: Alle penga på Daniel
V65 Bjerke: Høitomt kontroll?

langoddsen i dag finner vi blant annet kamper fra La Liga, Bundesliga, Championship, Serie B, Ligue 1 & 2, samt et bred utvalg av hockey-spill.

Les Sportspill på mobilen!

Dagens langskudd
Pescara – Brescia B 2.90

Serie B. Svært etterlengtet trepoenger for Pescara sist, som var uten seier på de ni siste. Vant i seriepremieren mot tabelljumbo Juve i august, men siden har det altså gått trått. Tok sesongens andre med 2-1 over nedrykksplasserte Reggina i helgen. Ligger på 16.plass med elleve poeng og 2-5-4 totalt. Tapte forrige hjemmekamp 1-2 mot Latina (11.) og står med svake 1-3-2 på eget gress.

Brescia spilte nok en gang uavgjort i helgen. 2-2-kampen mot Siena betyr at laget har delt poeng i syv av elleve kamper denne hittil. Trener Bergodi var naturligvis misfornøyd med at de ga fra seg en 2-0-ledelse, og vil ha slutt på lagets «blackouts». Er nummer ti med tretten poeng og 2-7-2 totalt. Tatt ledelsen i fem av poengdelingene, men sliter altså med å holde helt inn. Står med 1-3-1 borte. Midtbanespilleren Benali er suspendert, mens Freddi (f), Lasik (m) og Mitrovic (a) er ute med skader.

To lag som spiller mye uavgjort, og faren for gjentakelse er følgelig tilstede i dag også. Vi er likevel fristet til å sette hundrelappen vår på gjestene. Uavgjortspesialisten Brescia tar ofte ledelsen, og mot et blekt hjemmelag tror vi denne gangen at det kan holde helt inn.

Følg dagens kamper live på Nettavisen

Dagens avslag
Viktoria Plzen - FK Jablonec H 1.55

Tsjekkiske Victoria Plezen tapte toppkampen mot Teplice sist og ble dermed forbigått av rivalen på tabellen. Fjorårets seriemester fikk en god start i år også, men med 1-3-1 på de fem siste i serien har laget falt ned til 3.plassen. Står med 7-2-3 totalt, og er syv poeng bak Sparta Praha på topp. Gått på skuffende poengtap i sine to siste på hjemmebane, hvor tallene viser 3-3-0. FK Jablonec har ni poeng mindre enn vertene, og er nummer syv med 4-4-4 totalt. Fikk i likhet med Plzen en god start, men har falt av etter 1-2-2 på de fem siste. Er underdogs i dagens oppgjør, men Jablonec har vunnet tre av fire oppgjør mellom lagene i år, og da synes 1.55 på H i det minste laget.

Norsk Tipping

Dagens spill
3. SC Paderborn – Ingolstadt

2. Bundesliga. SC Paderborn er høyt oppe etter lørdagens 6-1-seier over Fortuna Düsseldorf på bortebane. Sterk prestasjon av laget, og ikke minst Mahir Saglik, som ble dagens mann med fire scoringer. Spissen føk dermed til topps i skytterligaen med ni mål på elleve kamper. Seieren var den tredje strake for Paderborn, som ligger 6.plass med 5-3-4 totalt. Startet sesongen tregt og fikk ikke sin første seier før femte runde, men formen har tatt seg betraktelig opp siden, og nå er fem av de åtte siste vunnet (5-1-2). Står med variable 3-1-2 hjemme, hvor de har slitt mot topplagene, mens det ble full pott mot 1860 München (11.), Karlsruher (8.) og SV Frankfurt (7.). Poengdelingen kom mot serieleder Köln. Spissen te Voorde sliter med tarminfeksjon og blir ikke å finne på dagens bane.

Forventet lagoppstilling:
L. Kruse - Wemmer , Hünemeier , Strohdiek , Brückner - Krösche , Demme - Meha , Wurtz , Bertels - Saglik

Ingolstadt åpnet sesongen med fire strake tap og har oppholdt seg under nedrykksstreken siden. Ligger på sisteplass med ti poeng hentet fra 12 kamper. Tapte sine to siste hjemme med 1-2 mot både Fortuna Dusseldorf og St. Pauli. Og etter nederlaget mot sistnevnte var det over og ut for lagets tidligere trener. Ralph Hasenhüttl er hentet inn for å snu det rundt, men fikk en tung debut med hjemmetapet mot nevnte Fortuna Dusseldorf. Har nå begredelige 1-0-5 på Audi-Sportpark. Fikk derimot en opptur med forrige rundes borteseier over Greuther Fürth (3.). Har 2-1-3 på fremmed gress. Midtbaneduoen Cohen (karantene) og Korkmaz (skadet) må stå over dagens oppgjør.

Forventet lagoppstilling:
Özcan - da Costa , Matip , Gunesch , Danilo - Morales , P. Stor - Man Hartmann , Hajnal , Caiuby -P.Hofmann

Bedring å se hos Ingolstadt, men vi har likevel mest tro på vertene. Panderborn er blant formlagene i serien og var meget gode i 6-1-seieren sist. Vi tror ikke gjestene greier å ta en ny skalp på bortebane og spiller hjemmeseier til 1.80 i odds.

Objektet må kombineres.

15. Angers SCO - AC Arles-Avignon
Ligue 2. Etter halvannen måned på toppen av tabellen falt Angers ned til 3.plassen etter 0-1-tapet borte mot Metz sist. Rivalen ble dermed ny serieleder. Likefult en god sesongstart av Angers, som har 22 poeng med 6-4-2 totalt. Slo Niort (13.) 2-0 i forrige hjemmekamp og er hittil uten tap på Stade Jean Bouin med 4-1-0. Venstrebacken Diallo er fremdeles ute, ellers skal troppen være skadefri.

Arles-Avignon er uten seier på de fem siste, men fire av dem har endt uavgjort. Senest 0-0 hjemme mot Dijon (6.). Er nummer elleve med 16 poeng og 4-4-4 totalt. Spiller gjerrig fotball med 12-9 i målforskjell, og laget har kun scoret to mål på de fem siste. Tapte forrige bortekamp 0-1 mot Istres, og har nå magre 1-1-4 på fremmed gress.

Spissen Omrani er skadet og forsvarspilleren Givet er ute med sykdom.

Angers har holdt seg i toppen siden seriestarten og ser solide ut hjemme. Arles-Avignon plukker jevnt med poeng, men fangsten har vært mager på bortebane, hvor laget har kun scoret to mål på seks kamper. Angers har vist mest hittil og får tipset på hjemmebane.

Spilleforslag fredag (spillestopp 18.25)
15. Angers SCO - AC Arles-Avignon 1.70 2.95 4.00
3. SC Paderborn – Ingolstadt 1.80 3.15 3.35

Total odds 3.06

Klikk her for å levere dette spillet

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere