RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ny midtstopper ute for City

Foto: NTB scanpix/Martin Rickett
Sist oppdatert:
Martin Demichelis er ute i seks uker med en kneeskade.

Argentinske Martin Demichelis forlot Malaga til fordel for Atletico Madrid tidligere denne sommeren. Han rakk ikke å spille en eneste kamp for den spanske hovedstadsklubben før han forlot dem til fordel for Premier League og Manchester City.

32-åringen skal nå være ute i seks uker med en kneeskade, melder Sky Sports.

Argentineren skal ha pådratt seg skaden på trening og ble umiddelbart undersøkt av klubbens legeteam, men det skal ikke være nødvendig med noen operasjon.

Manchester Citys forsvarsgeneral, Vincent Kompany, måtte forlate banen med skade allerede i første serierunde av Premier League.

Det ble meldt at belgieren måtte være vekk fra fotballen i omtrent seks uker, og Demichelis ble hentet inn for å styrke Citys midtforsvar.

Demichelis fulgte etter sin tidligere trener Manuel Pellegrini fra Malaga, men nå ser det ut til at City-manageren ikke vil få muligheten til å bruke argentineren før ut i november.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere