Ny nedtur for Moa og Hannover

Foto: Ap/Scanpix

Moas klubb har tapt 14 av de siste 16 bortekampene. I dag fortsetter marerittet.

17.02.13 10:20

Søndagens Sportspill-meny
Oddstips 2: Suksessen fortsetter for skiskytterne
Tippetips:Laget som alltid får Real bank
V64 Mantorp: Heiskanen fikser svenskepengene

V5 Harstad: Bjerring bedre enn noensinne

Langoddsen søndag består blant annet av objekter fra VM i skiskyting og alpint og FA-cupen og Premier League.

Dagens dobbel er hentet fra Tyskland og Spania. Spillstopp er kl. 15.25.

Dagens langskudd
197. Valladolid – Atletico Madrid H 3,25
Hjemmelaget er i brukbar form og har 2-2-1 på de siste fem. Ligger midt på tabellen med 30 poeng på 23 matcher. Atletico ligger på en flott andreplass, men hele 36 av lagets 50 poeng er tatt på hjemmebane. Madrid-klubben gikk på et sjeldent hjemmetap så sent som torsdag, da et Rubin Kazan som spilte med ti mann i halve Europa Leauge-møtet, vant 2-0. H til 3,25 kan prøves med moderat innsats.

Dagens avslag
162. Liverpool – Swansea H 1,50
Liverpool har spilt mye fin fotball denne sesongen, men har slitt med å sette sjansene og avgjøre jevne kamper. Både 0-2-tapet for West Bromwich forrige runde og Europa League-oppgjøret mot Zenit torsdag (0-2 igjen) kunne fort endt med seier dersom Suarez & co hadde hatt bedre uttelling.

Swansea har imponert også denne sesongen og ligger over Liverpool på tabellen. Waliserne har faktisk ikke tapt en eneste av møtene med Liverpool etter at de rykket opp i Premier League (2-2-0). Når vi tar med at Swansea normalt er gjerrige på bortebane og har hatt spillefri i midtuken, holder vi oss langt unna H til 1,5.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens spill
160. Nürnberg – Hannover H 1,95 – 3,10 – 3,20
Dette er en viktig kamp for hjemmelaget, som ligger femte sist i Bundesligaen. Det er ni poeng ned til Hoffenheim på nedrykk, og med seier i dag vil man både klatre mot midten av tabellen og ta et langt skritt nærmere fornyet kontrakt.

Hjemme på Grundig Stadion er det bare blitt to tap denne sesongen (4-4-2), og de siste seks i serien viser fine 2-3-1. Skademessig ser det bra ut; Timo Gebhart (midbane) er eneste fravær blant de faste.

Hannover ligger fire poeng over Nürnberg og har hatt et godt tak på dagens motstander de siste sesongene.

Vi tror likevel Moa & co skal få slite med å få med seg poeng. Laget spilte Europa League-fotball i Russland så sent som torsdag (1-3-tap for Anshi) og er nok slitne etter den turen.

Samtidig er Hannover ligaens nest svakeste bortelag for andre sesong på rad. På de siste 16 bortekampene denne og forrige sesong er det blitt horrible 14 tap.

På skadefronten har laget et par mann som har vært ute helt siden i høst. I tillegg er de faste forsvarerne Mario Eggimann og Steve Cherundolo og den faste midtbanespilleren Lars Stindl (2 mål og 2 assist før han ble skadet i desember) uaktuelle. Kantspilleren Sebastien Pocognoli, som nylig ble hentet fra Anderlecht, soner karantene.

Nürnberg har kunnet forberede seg til dagens kamp i ro og mak, og vi setter pengene på H til 1,95 i odds.

203. Espanyol – Real Betis 1,90 – 3,15 - 3,40
Espanyol har knallsterke 4-1-0 på de siste fem, og på de siste ti kampene er borteoppgjøret mot Barcelona det eneste der det er blitt null poeng. Har bykset vekk fra nedrykksstriden og ligger på 13. plass.

Mye av fremgangen må tilkjennes ringreven Javier Aguirre Onaindia, som har skapt et meget godt kollektiv etter at han tok over som trener i slutten av november.

Midtbanespilleren Juan Forlin er ute med karantene, mens den defensive midtbanespilleren Raul Baena betegnes som tvilsom.

Betis ligger 5 plasser og 8 poeng over dagens motstander, men formen er på ingen måte like god. Vi må helt tilbake til 13. januar og 2-0-seieren over Levante for å finne siste trepoenger.

Toppscorer Ruben Castro, som har bøttet inn 12 mål denne sesongen og 65 på de forrige fire sesongene, må stå over med skade. Det samme gjør midtbanespilleren Salva Sevilla

Selv om Betis er seriens nest beste bortelag (19 poeng på 11 kamper), tror vi Espanyol fortsetter fremgangen.

Dagens anbefalte spill:
160. Nürnberg – Hannover 1,95 – 3,10 – 3,20
203. Espanyol – Real Betis 1,90 – 3,15 - 3,40
Samlet odds: 3,70
Klikk her for å levere dobbelen

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/TV.swf','tv','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=tvmatches','Nettavisen_Oddsen2.0');

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/MestSpilte.swf','popular','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=favorites','Nettavisen_Oddsen2.0');

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.