*Nettavisen* Sport.

Ny nedtur for Real

Foto: AFP/Scanpix

José Mourinhos menn sviktet igjen.

22.09.11 00:25

R. SANTANDER -
REAL MADRID 0-0:

I helgen gikk Real Madrid på et 1-0-tap for lille Levante i La Liga. Skal José Mourinhos menn utfordre Barcelona om tittelen har de ikke råd til mange slike feilskjær.

Men i onsdagens kamp mot Racing Santander ble det en ny nedtur for hovedstadslaget. I løpet av 90 minutter fant ingen av lagene nettmaskene.

Dette betyr at storlaget nå kun har sanket sju poeng fra de fire første seriekampene, med to triumfer ett tap og en uavgjortkamp i løpet av høsten.

To uten seier
Dette er også første gangen under José Mourinhos regjeringstid på Santiago Bernabeu at klubben har spilt to ligakamper på rad uten seier.

Det var Racing Santander som hadde ballen mest i åpningsminuttene av kampen. Det skulle gå 25 minutter før gjestene kom til sin første brukbare mulighet.

Lassana Diarra prøvde seg på et skudd fra distanse, men ballen gikk like utenfor stolpen. Ti minutter senere var også José Callejon farlig frampå, uten å lykkes.

Mot slutten av første omgang tok bortelaget mer og mer over, men ballen ville ikke i mål. Cristiano Ronaldo og Callejon hadde begge muligheter til å sikre ledelse.

Presset på
Etter pause var gjestene svært nære ved å gå opp i føringen, da Oscar Serrano fyret løs et volleyskudd, men keeperkjempen Iker Casillas var med på notene.

Etter hvert presset gjestene mer og mer på for et vinnermål, men det ville seg ikke for storklubben. Ti minutter før pause ble Karim Benzema lagt i bakken inne i feltet, uten å få straffe.

Selv ikke en sluttspurt mot tampen av oppgjøret var nok og dermed måtte en slukkøret Mourinho konstatere nok et poengtap for sine superstjerner.

La Liga onsdag
Atlético Madrid - Sporting Gijon, 4-0
Malaga - Athletic Bilbao, 1-0
R. Santander - Real Madrid, 0-0
Rayo Vallecano - Levante, 1-2
Valencia - Barcelona, 2-2

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.