RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ny seier for Solbakkens FCK

VANT: Ståle Solbakken måtte se at hans FCK ble slått ut av europaligaen torsdag, men i hjemlig serie går det desto bedre for københavnerne.
VANT: Ståle Solbakken måtte se at hans FCK ble slått ut av europaligaen torsdag, men i hjemlig serie går det desto bedre for københavnerne. Foto: Lehtikuva (Reuters)
Sist oppdatert:
Har ni kamper på rad uten tap.

FC København nekter å tape i hjemlig serie. 1-0-seieren mot AaB søndag var hovedstadslaget niende kamp på rad uten tap.

Den hjemvendte spissen Andreas Cornelius ble tungen på vektskålen i Aalborg. Hans scoring etter 15 minutter var kampens eneste og forlenget FC Københavns rekke med kamper uten tap. Tom Høgli spilte hele kampen for bortelaget.

Det ble riktignok en mer hektisk avslutning på kampen enn nødvendig for FCK. Fem minutter før slutt fikk Daniel Amartey sitt andre gule kort for dagen og dermed marsjordre. Lagkameratene hans klarte imidlertid å ri av stormen og kunne ta med seg tre nye poeng hjem til København.

Åtte poeng bak

Ståle Solbakkens menn har nå ikke tapt siden Midtjylland ble for sterke 13. september. Siden den gang er det spilt ni serierunder, hvor københavnerne har tatt med seg tre poeng i seks av dem.

Det har ført FC København med sine 29 poeng opp på 3.-plass på tabellen. Fram til Midtjylland på tabelltopp skiller det åtte poeng, og serielederen har også en kamp til gode på sine utfordrere.

Temperatur

Før europaligakampen mot finske HJK torsdag var Solbakken klar på at han forventet mer fra spissene sine, men han måtte altså vente til søndag med å få svar på tiltale. Mot HJK ble det 1-2-tap og europaliga-exit for FCK.

Det var høy temperatur i kampen mellom Hobro og Randers, som ble spilt tidligere søndag. Randers pådro seg to røde kort i annen omgang, men klarte likevel å hale i land en 1-0-seier.

I den siste superligakampen som ble spilt søndag vant Nordsjælland 2-0 over Brøndby. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere