RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ny sesong i ManagerLeague

Sist oppdatert:
Har du ikke lag? Meld deg på i dag!

Mandag 22. mars er det avspark i første serierunde i den 60. sesongen i det norske onlinespillet ManagerLeague, som Nettavisen har et samarbeid med.

ManagerLeague er et virtuelt spill der 41.000 fotballfrelste fra hele verden kjemper om cup- og seriemesterskap og heder og ære.

Nytt system
Enkelte nye spillere har hatt problemer med å orientere seg og sette seg inn i spillet. Derfor gjorde ManagerLeague flere endringer i spillet forrige sesong.

- Vi har fått en del feedback på at nye spillere som kommer til ManagerLeague, synes det er vanskelig, og at de ikke helt vet hvor de skal begynne. Dette har medført at frafallet av helt nye spillere har vært stort, sier daglig leder Per Baumann til Nettavisen.

Vil du prøve ManagerLeague? Meld på laget ditt her!

Trenger du hjelp for å komme i gang? Klikk her!

- Vi har lagt til en nytt «achievementsystem» som vi har stor tro på. Vi har lagt til over 75 utmerkelser som går fra det helt grunnleggende til det som virker uoppnåelig for spillere på alle nivåer.

Målet er at systemet skal være bra for alle lag i ManagerLeague. Nå blir det ikke bare avdelings- og ligavinnerne som får «premier», men alle lag vil bli premiert for den innsatsen de legger i. Premiene varierer, men det dreier seg om spillpenger og ulike typer utmerkelser.

- I tillegg har vi laget en helt ny opplæringsguide som skal hjelpe nye brukere i gang. Målsettingen er å redusere frafallet av nye spillere med minst 10 prosent, forteller Baumann.

Suksess
Omleggingen har vært en stor suksess så langt, og Baumann kan melde om at sidevisningene har økt med 28 prosent fra sesongen før endringene ble gjort. Det ble også spilt 12 prosent flere treningskamper enn i sesong 58.

Den første kampen i den 60. sesongen sparkes i gang kl. 15.00 mandag 22. mars.

Vil du prøve ManagerLeague? Meld på laget ditt her!

Trenger du hjelp for å komme i gang? Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere