RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ny slåsskamp på City-trening

Foto: Reuters/Scanpix
Sist oppdatert:
Emmanuel Adebayor og Kolo Touré i tottene på hverandre før møtet med gamleklubben.

Dagen før det viktige toppoppgjøret mot Arsenal på Emirates havnet de to tidligere Gunners-spillerne Adebayor og Touré i håndgemeng på trening, skriver The Mirror.

Ifølge avisen måtte åtte andre spillere gå imellom for å skille de to kamphanene.

Begge har vært ute av Citys førsteoppstilling den siste tida. Spesielt Adebayor har vært frustrert over lite spilletid for i angrepet for stjernegalleriet. Togoleseren har ikke fått spilletid i Premier League siden slutten av oktober.

Kolo Touré mistet sin faste plass i midtforsvaret til Joleon Lescott etter å ha pratet på seg rødt kort i hjemmetapet mot Everton før jul.

Manchester City har etter hvert vist seg å bli en konfliktfylt klubb, der såpeoperaene tilsynelatende aldri tar slutt.

Før jul havnet også en annen angrepsspiller, Mario Balotelli, og backen Jerome Boateng i slagsmål på treningsfeltet. Førstnevnte har ytret sin misnøye med livet i City, og har gjentatte ganger blitt koblet til en retur til Italia og Milan. Balotelli har heller ikke lagt skjul på at et det frister å spille sammen med Zlatan Ibrahimovic igjen.

En tredje spiss har likevel bidratt enda mer til bråk hos de lyseblå. Carlos Tévez har ikke lagt skjul på at han mistrives med tilværelsen som profesjonell fotballspiller.

Før jul måtte klubben true argentineren med gigantsøksmål for å hindre at han la opp fotballkarrieren på grunn av hjemlengsel. Tévez og manager Roberto Mancini har også hatt flere opphetede fotballfaglige diskusjoner i løpet av høsten, både på banen og i garderoben.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her! 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere