Ny smell for Liverpool

Foto: Scanpix/Ap

Sjelden har et derby vært viktigere for Liverpool, men sannsynligvis går det uten Fernando Torres.

05.10.10 17:01

Han er ute av den spanske landslagstroppen, og nå kan neste helgs må vinne-kamp mot Everton ryke:

Fernando Torres hinket tidlig ut av søndagens rødmende forestilling mot Blackpool, og foreløpig er 26-åringen ikke klar for noen retur på fotballbanen. Dobbeltlandskampen mot Litauen og Skottland er uaktuell, og spørsmålet er bare hvor lang tid det tar før 26-åringen er tilbake på banen.

- Han vil få intensiv behandling de neste ukene, sier Dr Peter Brukner i Liverpool.

- Han har vært gjennom røntgen. Foreløpig er det for tidlig å si når han er tilbake.

Skaden er den samme som den spanske landslagsspissen slet med under VM, og som han dro med seg inn i ligastarten. Han var også mye plaget med skader i fjorårssesongen, og var også igjennom en operasjon i kneet. Likevel ble han toppscorer for de røde med sine 22 mål på 32 kamper (alle turneringer), men har kun funnet nettmaskene en gang på sine ni opptredener i Liverpool-drakta denne sesongen.

Roy Hodgson innrømmer overfor BBC at han følger utviklingen til stjernespissen nøye, men at han ble overrasket over strekkskaden mot nyopprykkede Blackpool.

- Vi visste ikke at han slet med plager i lysken. Skaden kom tidlig i kampen, og det var overraskende.

Liverpool har hatt sin verste sesongstart siden 1953/54, og ligger under streken. På plassen over ligger nabo Everton – motstanderen i Liverpools neste ligakamp.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.