Ny smell for United-stjerne

Foto: FRANCK FIFE (AFP)

Owen Hargreaves (29) uaktuell for Mesterligaen.

04.02.10 09:26

Han har vært skadet i over 16 måneder, men forrige uke sa Manchester United-manager Alex Ferguson at han håpet å ha den anvendelige midtbanespilleren klar til én av kampene mot AC Milan.

Slik går det ikke.

Ifølge The Times ble Hargreaves nemlig fjernet fra Uniteds Mesterliga-tropp denne uka. Den unge backen Ritchie de Laet tar Hargreaves´ plass.

The Times spør seg også om det kan bety kroken for døra for spillerens sjanse til å returnere til spill tidsnok til å få en plass i Englands VM-tropp.

Før Uniteds semifinale i ligacupen mot Manchester City, skrev Ferguson i klubbprogrammet at Hargreaves slet med selvtilliten.

- Han bytter på å trene med førstelaget og reservelaget. Han trener i to dager. Så er det én dags hvile. Men det handler om å få tilbake selvtilliten. Når han så også klarer å trene hver eneste dag, da er han klar for spill igjen, skrev Ferguson da.

Men det skjer altså ikke mot Milan.

29-åringen står totalt med 25 seriekamper for Manchester United siden han ble hentet fra Bayern München for snaut 200 millioner kroner for snart tre år siden.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag