RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ny Solskjær-konkurrent til United

Sir Alex Fergusons 45-millioners investering er på plass i januar.

Taper Manchester United kampen om ligagullet denne sesongen, er det ikke på grunn av bredden i stallen. Det er all mulig grunn til å bygge ut parkeringsanlegget på Old Trafford i jula, for i januar kommer det minst åtte nye spillere som inn eller tilbake til den røde delen av Manchester:

Henke Larsson er allerede klar for et tiukers låneopphold på Old Trafford, mens Lee Martin og Phil Bardsley kommer tilbake fra lån i Rangers, Chris Eagles fra NEC Nijmegen, stortalentet Giuseppe Rossi fra Newcastle, mens Jonny Evans og Danny Simpson returnerer fra lån i belgiske Antwerpen.

Det gjør også den spilleren det kanskje knytter seg størst forventning til, Dong Fangzhou. Den 21 år gamle kinesiske spissen har endelig fått seg arbeidstillatelse i England, etter at han skrev under for United allerede i januar 2004 for nærmere 45 millioner norske kroner.

De to siste årene har unggutten spilt for Antwerpen i belgiske andredivisjon, hvor Uniteds farmerlag nå befinner seg på andreplass. Mye av årsaken til det er nettopp Dong, som i år står med åtte mål på sine 11 kamper fra start, samt to som innbytter.

I sin tid i Antwerpen har kineseren scoret 27 mål på 50 seriekamper, og også rukket syv kamper for det kinesiske landslaget.

- Gutten har veldig gode muligheter i United, sier United-boss Sir Alex Ferguson TIL MUTV.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere