Ny spiss på vei til VIF

Til tross for tilnærmet måltørke ligger Vålerenga på medaljeplass etter tolv serierunder. I løpet av et par dager presenterer trolig Olso-klubben sin nye spiss.

21.06.04 15:16

- Slik situasjonen er nå er sjansen 50/50 for at overgangen går i orden. Det er litt i det blå foreløpig, men jeg håper å vite mer i morgen, sier en hemmelighetsfull Kjetil Siem til TV 2 Nettavisen.

Ikke Sæternes
VIF-direktøren bekrefter at det dreier seg om en spiss, men vil ikke røpe noe mer. Bortsett fra at det ikke er Bengt Sæternes som blir Vålerenga-spiller i løpet av uken.

For etter at Brugge-spilleren ble observert i muntert passiar med Kjetil Rekdal utenfor Ullevaal før gårsdagens kamp mot Ham-Kam, begynte spekulasjonene om at rogalandingen var på vei til VIF.

- Det er lett å avkrefte at det er Bengt Sæternes det er snakk om, understreker Siem.

Måltørke
Vålerenga har gjort en god figur i vårsesongen, og ligger med 20 poeng likt med Rosenborg på andreplass etter tolv kamper. Men poengfangsten er først og fremst sikret gjennom bunnsolid forsvarsarbeid. Fremover på banen har ikke prestasjonene vært mye å skryte av.

13 scoringer på 12 kamper er den tredje svakeste målfangsten i Tippeligaen. Sett i lys av det er det naturlig at Oslo-laget ønsker å forsterke angrepsrekken. Men det norske spillermarkedet er ikke akkurat oversvømmet av spisser på klubbjakt.

Neppe Kovacs
Tromsøs Peter Kovacs vantrives på benken og vil bort fra Alfheim, men skal etter det TV 2 Nettavisen erfarer ikke være spilleren VIF forhandler med.

Et annet navn som har vært nevnt er André Schei Lindbæk, som vil bort fra nedrykksklare Las Palmas i Spania.

Snakker med Frode Olsen
Vålerenga er også på keeperjakt, ettersom førstevalget Pa Dembo Tourray etter alle solemerker hentes hjem til Djurgården når Tippeligaen tar sommerferie.

Stavanger Aftenblad skriver i dag at Vikings Frode Olsen er i samtaler med Oslo-klubben, og Kjetil Siem bekrefter at den tidligere Sevilla-proffen er en spiller man kan tenke seg.

- Vi har en god andrekeeper, men må ha inn en erstatter for Pa Dembo Tourray. Da er det naturlig for oss å snakke med Frode, sier Siem.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag