Ny stjerne tapt for Premier League

Foto: Gonzalo Arroyo Moreno / Getty / All Over Press (2012 Getty Images)

Geffrey Kondogbia ferdig i Sevilla.

27.08.13 23:45

Det har vært et tøft overgangsvindu for lagene i Premier League og mange store stjerner har valgt klubber i andre ligaer.

Gonzalo Higuain gikk til Napoli i Italia etter å ha blitt koblet med Arsenal, mens Thiago Alcantara gikk til Bayern München etter flere rykter om at han var aktuell for Manchester United.

Tidligere i vinduet havnet også superspissen Falcao i franske Monaco, mens måljegeren Edinson Cavani valgte Paris Saint-Germain foran de engelske frierne.

20 millioner
En annen spiller som har blitt heftig koblet med engelske klubber i sommer er Sevillas franske midtbanespiller Geffrey Kondogbia. Nå er også han tapt for Premier League.

Den spanske klubben bekrefter på sin nettside tirsdag at Kondogbias kontrakt nå er terminert, og at spilleren trolig vil slutte seg til franske Monaco innen kort tid.

Det skal være Kondogbia selv som har gitt beskjed om at han kjøper seg ut av kontrakten med Sevilla. Han skrev under en fireårskontrakt i fjor sommer.

Spilleren betaler 20 millioner euro, ifølge Sevillas nettside.

- Den franske midtbanespilleren Geffrey Kondogbia er ferdig i Sevilla, står det på klubbens nettside.

- Han var ikke på trening tirsdag og har ikke kommunisert med lagkameratene. 20 millioner euro vil bli registrert hos ligaforbundet innen kort tid, står det videre.

Én sesong
Kondogbia har blitt satt i forbindelse med klubber som Arsenal og Manchester United tidligere i sommer, men skal nå altså være klar for Ligue 1-spill.

20-åringen kom til Sevilla i 2012 og fikk kun én sesong i La Liga før han nå etter alle solemerker returnerer til hjemlandet. Han har tidligere spilt for Lens i fransk fotball.

Unggutten fikk nylig også sin debut for det franske landslaget. Den 14. august var han på banen i 63 minutter i 0-0-møtet med Belgia på bortebane.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.