RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ny storseier til Norge

Foto: Lise Åserud / Scanpix.
Sist oppdatert:
Lise Klaveness og de norske fotballdamene banket Hviterussland 5-0 på bortebane.

De norske fotballjentene har hatt en sjelden god mars måned. Lørdag ble Makedonia fullstendig latterliggjort, da de ble feid av banen med 14-0, mot Hviterussland ble det hyggelige 5-0 i VM-kvalifiseringen i Grodno.

Drøyt 5000 tilskuere så Norge lede 2-0 til pause etter mål av Anneli Giske og Lise Klaveness. Etter pause dyttet Makedonia-dödaren Isabell Herlovsen inn sitt eneste for dagen, og fikk samtidig se Lene Mykjåland og Solveig Gulbrandsen score hvert sitt.

Trener Eli Landsem var naturlig nok særs fornøyd med seieren over hviterusserne, ranket som nummer 41 i verden, og trekker spesielt fram spillet til Stabæks Lise Klaveness.

Norge topper gruppe 2 etter halvspilt VM-kvalifisering med 12 poeng og 23-0 i målforskjell. De defensive prestasjonene så langt gleder Landsem spesielt.

- Det er både bra og viktig. Alt det offensive begynner med at vi er bra defensivt. Det handler om konsentrasjon, særlig i kamper som mot Makedonia, hvor det kan være lett å slippe seg ned, sier Landsem til Fotball.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere