RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ny United-stjerne ute av VM

(AFP/Scanpix)
Sist oppdatert:
Nani må gi seg.

Manchester Uniteds kantspiller viste flere glimt av storhet i Premier League denne sesongen, og leverte også godt spill og mål i Portugals 3-1-seier over Kamerun så sent som i forrige uke. Nå får han likevel ikke vist seg frem i fotball-VM.

Det ble klart tirsdag.

Da offentliggjorde det portugisiske fotballforbundet av Nanis skulderskade er såpass alvorlig at han må trekke seg fra mesterskapet. I utgangspunktet var det ikke ventet at skulderskaden ville sette Nani utenfor, men tester tirsdag morgen avslørte at han ikke ville bli klar. 23-åringen blir dermed stående med sju mål på 36 A-landskamper en stund til.

Benficas midtbanespiller, Ruben Amorim, som har hatt en stor sesong for den portugisiske klubben, erstatter Nani i VM-troppen.

Portugal møter for øvrig Brasil, Elfenbenskysten og Nord-Korea i gruppespillet i Sør-Afrika. De åpner mot Elfenbenskysten, møter deretter Nord-Korea før de avslutter med det som kan bli en gruppefinale mot Brasil.

Nani er ikke den første Manchester United-spilleren som må stå over VM. Tidligere har også Englands kaptein, Rio Ferdinand, forsvunnet ut. Tottenhams Michael Dawson tok hans plass i Englands VM-tropp.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere