RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

«Nye U21» ble snytt

Foto: Ned Alley / Scanpix
Sist oppdatert:
Burde hatt straffe i førsteomgang - tapte til slutt 2-0.

Danskene var mer besluttsomme og hadde Jeppe Illum. Han scoret to ganger, og dermed ble det dansk 2-0 seier over «nye» norske U21 landslaget i fotball.

- Det var en relativt tett og jevn kamp, men Danmark var litt bedre oss på siste tredjedelen av banen. De klarte å omsette spillet sitt bedre, var mer besluttsomme og skapte mer enn oss. Vi kom oss fint opp i mellomrommet i vår gode periode, men klarte ikke å omsette det til sjanser, fortalte trener Trond Nordsteien til fotball.no.

Førsteomgangen var målløs, men etter pause scoret Jeppe Illum først i det 64. og deretter i det 86. minutt. Flere mål ble det ikke i kampen.

Danmark var best før pause, men det var Norge som faktisk var nærmest scoring da Etzaz Hussain ble snytt for straffe, men dommeren lot spillet går videre.

- Det var et soleklart straffespark og rødt kort, men vi fikk det ikke, mente Nordsteien.

Norge kom bedre med i annen omgang. De første 20 minuttene hadde nordmennene føringen i kampen, men det ga ingen resultater. Danskene scoret og overtok og sikret seieren.

Trener Nordsteien var godt fornøyd med det spillerne hans presterte i den gode norske perioden i begynnelsen av annen periode, og han trakk fram fire spillere spesielt:

- Daniel Berntsen og Hugues Wembangomo var veldig positive. Etzaz Hussain og Gustav Valsvik kommer også på plussiden. Totalt sett har vi hatt en fin samling med to jevne kamper her i Danmark. I den ene fikk vi marginene med oss, mens det i dag gikk litt imot oss, avslutter Nordsteien.

De norske spillerne møtte Skottland til kamp torsdag i forrige uke. Da ble det 3-1 seier etter at skottene hadde tatt en 1-0 ledelse. (©NTB)

P.S. Nye U21 er laget som skal ut i EM-kvalifisering til høsten. Trond Nordsteien vil lede dette laget frem til sommeren. Etter EM-sluttspillet tar U21-landslagssjef Tor Ole Skullerud over.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere