*Nettavisen* Sport.

«Nye U21» ble snytt

Foto: Ned Alley / Scanpix

Burde hatt straffe i førsteomgang - tapte til slutt 2-0.

26.03.13 19:09

Danskene var mer besluttsomme og hadde Jeppe Illum. Han scoret to ganger, og dermed ble det dansk 2-0 seier over «nye» norske U21 landslaget i fotball.

- Det var en relativt tett og jevn kamp, men Danmark var litt bedre oss på siste tredjedelen av banen. De klarte å omsette spillet sitt bedre, var mer besluttsomme og skapte mer enn oss. Vi kom oss fint opp i mellomrommet i vår gode periode, men klarte ikke å omsette det til sjanser, fortalte trener Trond Nordsteien til fotball.no.

Førsteomgangen var målløs, men etter pause scoret Jeppe Illum først i det 64. og deretter i det 86. minutt. Flere mål ble det ikke i kampen.

Danmark var best før pause, men det var Norge som faktisk var nærmest scoring da Etzaz Hussain ble snytt for straffe, men dommeren lot spillet går videre.

- Det var et soleklart straffespark og rødt kort, men vi fikk det ikke, mente Nordsteien.

Norge kom bedre med i annen omgang. De første 20 minuttene hadde nordmennene føringen i kampen, men det ga ingen resultater. Danskene scoret og overtok og sikret seieren.

Trener Nordsteien var godt fornøyd med det spillerne hans presterte i den gode norske perioden i begynnelsen av annen periode, og han trakk fram fire spillere spesielt:

- Daniel Berntsen og Hugues Wembangomo var veldig positive. Etzaz Hussain og Gustav Valsvik kommer også på plussiden. Totalt sett har vi hatt en fin samling med to jevne kamper her i Danmark. I den ene fikk vi marginene med oss, mens det i dag gikk litt imot oss, avslutter Nordsteien.

De norske spillerne møtte Skottland til kamp torsdag i forrige uke. Da ble det 3-1 seier etter at skottene hadde tatt en 1-0 ledelse. (©NTB)

P.S. Nye U21 er laget som skal ut i EM-kvalifisering til høsten. Trond Nordsteien vil lede dette laget frem til sommeren. Etter EM-sluttspillet tar U21-landslagssjef Tor Ole Skullerud over.

Annonsebilag