Nytt angrep på Villas-Boas

Foto: AFP/Scanpix

- Han kunne vist mer respekt, mener Alan Pardew.

12.12.11 08:59

Alan Pardew og Andre Villas Boas har vært alt annet enn bestevenner etter Chelseas 3-0-seier på St James Park forrige helg.

Pardew var sint fordi David Luiz fikk fortsette kampen etter å ha felt Demba Ba, som var alene gjennom allerede etter fem minutter av oppgjøret.

Newcastle-manageren hevdet også at brasilianeren bidro til å forsterke Newcastles skadeliste. Danny Guthrie, Fabricio Coloccini og Steven Taylor pådro seg skader i kampen. Pardew mener Newcastle ikke ville brukt like mye krefter om de spilte mot ti mann.

På fredag slo Villas-Boas tilbake mot Newcastle-sjefens anklager og hevdet det hele var storm i et vannglass og at Pardew lagde en skandale ut av det hele.

Etter helgens 2-4-tap for Norwich var imidlertid Pardew frampå med nok et stikk i retning Villas-Boas.

- Når du vinner er det greit å vise litt respekt og si «Ok, vi vant kampen, men avgjørelsene gikk vår vei.» Det gjorde jeg etter kampen mot Manchester United, sier Pardew til Sky Sports.

Alan Pardew innrømmet etter kampen mot Manchester United at Newcastle var heldige som fikk straffespark i kampen som endte 1-1.

- Jeg sa at det ikke var straffe. Jeg synes det hadde vært mer respektfullt å av ham å akseptere at Luiz burde vært utvist, slik dommeren gjorde etter kampen.

Pardew fortsatte med å forsvare sitt argument for at Newcastle ville unngått skader dersom de hadde spilt mot ti mann.

- Steven Taylor la mer i denne kampen enn noen andre kamper denne sesongen. Kanskje det var en faktor som spilte inn da han pådro seg akillesskaden. Hvis de var 10 mann, hadde han ikke trengt å jobbe så hardt. Det er mitt poeng.

Newcastle-manageren avsluttet med å gi et råd til Chelseas nye og unge manager.

- Fyren er ny i landet vårt, og han er ikke kjent med vår presse. Jeg tror han er under litt press og kanskje han kunne vist litt mer respekt.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.