Gå til sidens hovedinnhold

Nytt blad Beckham trener med Spurs

Tottenham fikk aldri David Beckham til å spille for seg i voksen alder. Men nå kan de ha sikret seg et nytt blad Beckham.

Tottenham-fansen må nok vente litt med å se om det blir noe talent ut av Brooklyn Beckham (4), men han trener allerede med klubben i en alder av fire år. Brooklyn er en del av Tottenhams «Football in the Community sessions» for lokale unggutter som vil lære å spille fotball.

God nok allerede
Normalt sett får ikke ungene lov til å være med før de er omkring seks år. Men Brooklyn, som ikke fyller fem før i mai, er allerede god nok til å spille med de litt større gutta.

To ganger i løpet av de siste 14 dagene har han vært med på treningene.

- Du kan allerede se at Brooklyn kommer til å bli en god spiller. Han er et stort talent, sier en av tilskuerne som har sett Brooklyn i aksjon, til Evening Standard.

David, som selv trente med Tottenham før han gikk til Manchester United, kjørte Brooklyn selv til sønnens første trening. På grunn av kamp i Spania måtte Victoria kjøre avkommet til hans andre trening.

Forble ikke hemmelig
Beckham-paret ønsket at treningene skulle bli holdt hemmelig, men ”nyheten” lekket ut fordi de andre foreldrene var henrykte over å ha en kjendis med på treningene.

Reklame

Opptil 65 prosent på verdens beste bokser