Nytt Carew-mål for Roma

Foto: (scanpix)

John Carew scoret onsdag kveld sitt fjerde mål i Roma-trøye - og reddet Romas håp om avansement før returkampen mot AC Milan i den italienske cupen.

14.01.04 23:06

Roma tapte kampen 1-2, men Carews scoring ga laget håp om avansement.

Carew var en stadig trussel for hjemmeforsvaret. I det 78. minutt utnyttet han en markeringsglipp av Martin Laursen, dempet et overlegg på brystet og skjøt hardt i mål. Det målet så lenge ut til å gi Roma uavgjort 1-1, men i siste minutt ble Massimo Ambrosini matchvinner for hjemmelaget, skriver NTB.

Danske Jon Dahl Tomasson ga Milan ledelsen i slutten av 1. omgang, men Carew var svært nær utligning allerede minuttet etter. Han avsluttet fra kort hold, men keeper Dida avverget med en refleksredning før Alessandro Nesta feide returen unna.

God innsats

Carew presenterte seg allerede etter et par minutters spill da han skapte en stor sjanse, og han var involvert i mye av det Roma skapte framover.

Scoringen hans så ut til å gi Roma halv revansj for serietapet nylig, men i aller siste minutt greide ikke Roma-keeper Zotti å holde et overlegg fra Serginho, og Ambrosini satte ballen i mål.

Returkampen spilles i Roma torsdag i neste uke.

Møter Hareide

Torsdag skal Carew i samtaler med Åge Hareide om hans rolle i landslaget. Carew har allerede bekreftet overfor den nye landslagssjefen at han stiller seg til disposisjon.

John Carews fremtid som Roma-spiller er ikke enda avgjort. Agent Per A. Flod sa tidligere denne uken til TV 2 Nettavisen at han ikke har hørt fra Roma med tanke på neste sesong.

Men fortsetter Carew å score mål som ikveld, er det vel ikke lenge før Flod har Fabio Capello på tråden.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag