RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nytt forsøk på å kjøpe Liverpool

Sist oppdatert:
En prominent Hollywood-mann med røtter i Liverpool har planer om å kjøpe opp den populære fotballklubben.

Ifølge flere britiske medier er Mike Jefferies rede til å sette sammen et nytt konsortium for å kjøpe Liverpool. Jeffries sier han har hatt samtaler med klubben i seks uker nå.

100 millioner pund
- Vi ønsker å bidra til å hjelpe Liverpool bli verdens mest suksessrike klubb igjen, sier Jefferies til Financial Times. Budet skal ifølge avisen være verdt 100 millioner pund.

Både den thailandske statsministeren og en mediemogul fra det samme landet har tidligere i år hatt søkelyset mot Liverpool.

Jefferies har ikke satt noe tidspunkt for når han kommer med sitt bud, men han sier at dersom Liverpool ønsker å gjøre noe på spillermarkedet i januar, må de handle nå.

Vil beholde Moores
Jefferies vil sammen med sin advokat Stuart Ford kjøpe ut Moores-familien, som eier 51,6 prosent av Liverpool. De ønsker imidlertid at David Moores fortsatt spiller en rolle i klubben.

Jefferies er styreleder i Milkshake Films, selskapet som er i ferd med å lage filmen «Goal», som handler om en søramerikansk fotballspiller som kommer til Premier League. Filmen blir sluppet i august 2005.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere