Gå til sidens hovedinnhold

Nytt gullkorn fra Balotelli

Super-Mario fortsetter å fascinere.

Mario Balotelli ble den store helten da Italia tok seg til EM-finale etter seier mot Tyskland torsdag kveld.

To scoringer holdt til 2-1-seier, men Balotelli feiret som vanlig ikke scoringene. Da han ble konfrontert med dette før semifinalen, skal den myteomspunne spissen ha kommet med nok et gullkorn.

- Det er jobben min å score mål. Du ser ikke en postmann feire når han har levert et brev, sier Balotelli ifølge Aftonbladet.

- Ble misunnelige
Balotelli fikk gult kort etter å ha tatt av seg drakten etter scoring nummer to, men bare lo av det etter kampen.

- De så fysikken min og ble misunnelige, spøkte Balotelli ifølge Aftonbladet.

Balotellis store kveld var ikke over da han måtte ut med krampe midtveis i annen omgang av EM-semifinalen. Rett før midnatt holdt han hoff i intervjusonen.

Journalistene, som ellers var temmelig jevnt fordelt langs det lange rekkverket som skiller spillere på vei til bussen fra skribenter på vei mot deadline, kom løpende da 21-åringens mørke ansikt dukket opp.

- For min mor
Da han begynte å snakke, var det seks-sju mann i dybden rundt ham.

Mannen som med to vakre scoringer senket Tyskland og sendte Italia til EM-finale snakket først italiensk, så svarte han på engelsk også, og hele tiden med glimt i øyet som overstrålte diamantørepynten.

- Det beste øyeblikket var da jeg gikk bort til min mor etter kampen. Jeg sa at målene var for henne, fortalte han.

- Jeg har ventet lenge på dette øyeblikket. Min mor er ikke ung lenger og kan ikke reise langt, så jeg måtte gjøre henne lykkelig da hun først kom helt hit. Til finalen i Kiev kommer også min far.

(©NTB)

Reklame

Årets julegave? Ball-genseren er tilbake!