RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: REUTERS/Albert Gea

Nytt Messi-show

Sist oppdatert:
Lionel Messi rundet av en strålende uke med å senke Zaragoza med to scoringer.

ZARAGOZA - BARCELONA 0-2:

Mot FC København i midtuka var det den lille argentinske magikeren som var tunga på vektskåla. Ståle Solbakkens spillere kjempet som løver på Nou Camp, men takket være to mål av Messi ble det en oppskriftsmessig Barcelona-seier i Champions League-oppgjøret.

Lørdag var det duket for kamp i Primera Division mot Zaragoza, og nok en gang var Messi på farten. Få minutter før pause satte argentineren inn sitt første mål for kvelden.

For vertene ble det enda vanskeligere da Leonardo Ponzio ble utvist like etter pause. Det åpnet for mer rom for Barcelonas stjernegalleri, og ikke overraskende var det trollmannen Messi som kunne fastsette sluttresultatet til 2-0.

Med tre nye poeng har Barcelona heng på Real Madrid på toppen av tabellen. Messi & Co. har faktisk vært best på bortebane til nå i serien. På utebane står laget med full pott og 10-2 i målforskjell.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere